Hogyan "szoktattátok át" a melleteket arra, hogy éjszaka ritkábbban kell már szopizni?
Szia!
Nekem is pont ez a problémám! Ma éjjel 10! órát aludt a 7 hetes lányom.
Eddig is kb. 1 hete 6-7 órát aludt este, fél4-kor szoktunk kelni és mivel csak az egyik mellemet üríti ki (annyira tele van addigra), így fejnem kellett a másikból minden éjjel.
Szerintem nincs mit tenni, csak fejni éjszaka, bár nem tudom, hogy mennyi ideig érdemes hagyni aludni a babát.
Szia.Az elejen es is igy voltam elso alkalommal 13orat aludt az en kislanyom.Gondolhatod mit ereztem,azt hittem felrobban a mellem.Nincs mit tegyel ilyenkor ha mar aludni sem tudsz fejj ki annyit amennyitol jobb lesz semmikeppen se fejj ki sokat kulonben ujratermelodik es 2ora elteltevel ugyanugy fel fogsz kelni mert faj.Sokszor jartam igy....:(
En altalaban 30-30ml-t fejtem ki ilyenkor es tudtam aludni ,meg mindig tele volt a cicim de jobb lett.Ha mar beallt,vagyis a melled megszokja hogy estere kevesebb tej "kell" akkor rendezodik a helyzet.Jo babazast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!