Első gyerekes anyukák, akik kizárólagosan szoptatnak, ti könnyen rávettétek magatokat, hogy bárhol, bármikor megszoptassátok kisbabátokat?
Szia!
Siettünk haza mi is gyakran, de voltak helyek ahol jobb volt megoldani, pl. orvosnál várakozás, baba csípőszűrêsen. Beszereztem egy szoptatós poncsót, télen és tavasszal tudtam használni. Nyári hónapokra szoptatós kendő is klassz lehet! Kis zsákban a babakocsin vittük a poncsót, ha kellett padon árnyékban azzal nagyon diszkréten tudtam szoptatni és puha pléd anyaga volt. Nem volt olcsó, de nekünk nagyon megérte! ♥️
Persze én is próbáltam úgy időzíteni
Vagy baba-mama szobához igazítani
Vagy a kocsiban
De én is diszkrét voltam..
Próbáltam nem olyan helyen h le kelljen takarni, mert a gyerekeim rühellték.
De olyan felsőt vettem amiben nem látszott sokminden.
A kendőt nem vállra, hanem csak az alkaromra tettem
Másik kézzel feltartottam, ha mègis muszáj volt.
Mivel 4 éve szoptatok az addig nem megyek sehova nem volt opció.
( van amikor hiában mondom az 1 évesnek vagy a 1,5 èvesnek, hogy most nem, ehhez pont kicsi, főleg hogy épp leválasztás fele tereltem)
13 hónapig szoptattam. Max anyáéknál, vagy itthon.
Ha gáz ha nem, az első fél évben ha mentünk valahova, akkor tápszert kapott. Nekem nem ment máshol a szoptatás.
Utana pedig mar evett rendes kaját is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!