Csak szerintem taszító, hogy egy lassan 3 éves gyereket szoptatja az anyja?
Engem totál hidegen hagy! Ha nekik így jó, akkor csinálja.
Gondolom majd megoldja az ovit.
Nekem 1 éves kor volt a limit. Az is otthon a 4 fal közt.
Nem vagyunk egyformák. En mindenesetre rosszulvagyok az ilyen szoptassunk az iskoláig és bárhol bármikor felfogástol.
Nem csak te gondolod így, mindkét álláspont előfordul. Engem abszolút nem zavar, ha bárki bárhol szoptatja a gyerekét. Úgy látom, ez egyre szélesebb körben elfogadott. Aggódni sem kell miatta, mire egyetemre megy a kisfiú, tuti elhagyja. Ahogy a pelenkát és sok más babakori dolgot is.
Az pedig tévedés, hogy terhesség alatt ellenjavallt a szoptatás.
Majd leszokik róla a kicsi. Nem kell mász piszkálni, mert másképp csinálja, mint te. Nálunk 2-2,5 éves korig mindenki szoptat, aki tud. Van aki 3 évesig. Egyik gyerek se halt bele. Sőt, a betegségből gyorsabban kijött mindenki, mint a testvérei. Amúgy oviban már el fogja hagyni legkésőbb.
Terhesség alatt nem tilos szoptatni. Anyukának jó, ha leszoktatja, mert utána könnyebb lesz, ha nem akkor kell, amikor a kicsi ott lesz. Bár akkor a tej íze miatt fog leszokni. Szóval ne idegesítsd magad ezen, mert nem a te életed.
A legtermeszetesebb dolog a szoptatás.
Itt mindenkinek hánynia kell ettől, de az lmbtq az milyen jó ugye???
Idióták.
Nincs limit, főleg nem egy 3 éves kor alatt. Ha oviba jár, nyilván nem szopik, max este. Addig meg engedtessék már meg, hogy akinek nincs hozzá köze bekussol.
Az anya és a gyerek dolga. Ezen kívül apukának van még ehhez köze. De ha mindenkinek megfelel, szerintem neki sincs kifogása ellene.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!