Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Anyatejet mikor kell lefagyasz...

Anyatejet mikor kell lefagyasztani?

Figyelt kérdés
Mi van, ha valaki nem fagyaszt le?
jan. 21. 16:55
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Kelleni semmikor nem kell.
jan. 21. 17:02
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem fagyasztasz le, akkor több hely marad a mélyhűtődben.
jan. 21. 17:17
 3/5 anonim ***** válasza:
83%

Mi lenne? Semmi.

1x sem fejtem a 2 év szoptatás alatt. Mindig friss tejet kapott a babám 😀.

jan. 21. 17:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Tartaleknak jol johet, de ennyi. Nem muszaj.

Az elso 9 honapban azert volt olyan eset, hogy szerettem volna elmenni valahova egyedul es kellett. A baba el is fogadta, nem volt gond.

Utana mar csak azert nem volt tema, mert nagyon szepen evett rendes kajat is, tehat ha elmentem valahova, akkor nem volt baj, hogy nincs anyatej.

jan. 21. 18:17
 5/5 anonim ***** válasza:

Akkor nem lesz a hűtőjében fagyasztott anyatej. Végszükség esetére, ha valamiért nem érnék vissza etetésre, fagyasztottam le kb. két étkezésnyit mindkét gyereknek, de soha nem volt rá szükség. Pontosabban amikor szülés után a 6 hetes kontrollra mentem és sokan voltak előttem, jól jött volna, de akkor nem volt lefagyasztva. Igaz, enélkül is megoldotta a férjem (volt tartalékban babavíz, aztán hazaértem).

Ha valakinek szaporító fejés kell/cumisüvegből pótol, esetleg valamelyik etetést más intézi lefejt tejből, akkor kellhet fagyasztani.

jan. 21. 23:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!