Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Szoptatástól rosszullét?

Szoptatástól rosszullét?

Figyelt kérdés

Egy hetes a babám igény szerint szoptatom. De mióta haza jöttünk a kórházból azóta nagyon rosszul vagyok. Pontosan nem tudom mi bajom. De tudom hogy valami nem oké. Eszek,iszok eleget. Szerencsére pihenni is tudok bőven.

Tapasztalatok ilyet szoptatás alatt? Ez normális?

ma 17:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Körvonalazhatnád, hogy milyen rosszullétre gondolsz.

De kétlem, hogy konkrétan a szoptatás okozná.

ma 17:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Kialvatlanság is okozhatja, kiszáradás, leeső vércukorszint vagy pszichés alapon, esetleg ezek kombinációja. A kiszáradást meg a leeső vércukorszintet ki tudod zárni ha biztosan eszel-iszol eleget (esetleg szoptatás közben is megpróbálhatsz enni és inni is). Nem írtad, mennyit alszol. Ha pszichés alapon van, azt elég nehéz megerősíteni vagy kizárni.
ma 17:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hogy szültél természetes császár komplikáció volt? védőnő, orvos mit mond ? Depresszió?
ma 17:33
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Mit jelent, hogy rosszul vagy? Mik a tünetek????
ma 19:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nagyon görcsölsz az normális. A szoptatás összehúzza a méhed.
ma 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!