Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Csak szerintem taszító, hogy...

Csak szerintem taszító, hogy egy lassan 3 éves gyereket szoptatja az anyja?

Figyelt kérdés
Egyik ismerősömről van szó akinek tavasszal lesz 3 éves a fia és mai napig bármikor bárhol megszoptatja ha a gyerek elkezdi cicii cicii és nyomkodja az anyja mellét össze vissza. Ráadásul terhes is, de nem érdekli, hogy nem ajánlott terhesség alatt szoptatni. Mi lesz ezzel a gyerekkel ha ősszel óvodába megy.. Én is szoptattam, de csak 10 hónapos koráig.

#Szoptatás, gyerek,
2022. febr. 25. 16:45
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
57%

Magasról tojok a hozzád hasonlók véleményére. ;)

Egy hét múlva lesz 3 a kisebb gyerekem és bizony még szoptatom, és bizony megvárom, míg magától elválasztja magát, nem erőltetek semmit.

Egyébként gyönyörűen alakul a folyamat magától, a bölcsibe is gond nélkül beszokott. Simán elaltatták, nem kereste a mellemet. Nem mondogatja úton útfélen, nem vetkőztet idegeneket (ilyen marhaságokkal szoktak érvelni).

Egyébként tavaly nyáron, 2 év 4 hónapos korában szoptattam utoljára "nyilvánosan" (olyan nyilvánosan, hogy az égvilágon senki nem tudott róla: befordulva a a strandsátorba).

2022. febr. 25. 20:52
 22/28 anonim ***** válasza:
55%

Hehe ezek annyira vicces dolgok kb 2 napig vagy felhaborodva kesobb eszedbe se fog jutni. En sem tervezem 3 eves korig szoptatni a lanyom de csak azert mert en lusta vagyok hozza viszont aki valaha szoptatott nem erez hanyingert emiatt tok termeszetes dolog. Most linkelhetnek olyan cikkeket hogy (allitolag) kutatasok alatamasztjak hogy a szoptatott gyerekek okosabbak hamarabb megtanulnak beszelni a szaj izmainak fejlettsege miatt meg szamos elettani hatasuk van de megse mondanam egy tapszeres anyukanak ezeket MERT nem akarom bantani mindenki ugy csinalja ahogy tudja. Te miert bantod? Azert mert szerinted hanyinger kelto? Ennyi a bune vagy alapbol utalod es kitalalsz

Ilyen mondvacsinalt hulyesegeket mert eloveszi a mellet. Uristen mintha neked nem lenne. Lassan mar szegyenkeznie kell egy anyanak olyanert ami olyan mint a wcn urites. Ertem ezalatt hogy ennyire termeszetes emberi/testi folyamat

2022. febr. 25. 21:32
 23/28 anonim ***** válasza:
65%

Semmi közöd hozzá!!!

De biztosan másokat is taszít.

Másokat meg egyáltalán nem érdekel.

2022. febr. 25. 22:01
 24/28 anonim ***** válasza:
80%

23. Vagyok

Mióta nem ajánlott terhesen szoptatni?????????????????????????????

EZ NEM IGAZ

Nem akartam állást foglalni, mert ovis gyereket en sem szoptatnék..

De ha nem lenen ajánlott terhesen, akkor honnanlétezne a tandem szoptatás?

Viszonylag sokáig szoptattam a gyerekeimet

Pici korkülönbség miatt tandem is.

Soha egyetlen orvos, védőnő, szoptatási tanácsadó sem javasolta, hogy hagyjam abba, pedig a 2. Terhesség nem volt sima..

2022. febr. 25. 22:04
 25/28 anonim ***** válasza:
55%

Nem, nem taszito.

Tudod mi az, es gusztustalan🤮 ? Hogy szidod itt az ismerosod, SEMMI KOZOD HOZZA!

2022. febr. 25. 23:11
 26/28 anonim ***** válasza:
73%

Na, nekem pl tök rendben van, ha nyilvánosan (nem csöcsöket kipakolva a kirakatba, de úgy normál módon, nem feszengve) megszoptatja egy anyuka a KISBABÁJÁT.

A járni, beszélni tudó gyerek szoptatása... na, az valamièrt nekem fura (nem írom le a jelzőt, számomra milyen...)

Nem szeretném làtni, így max nem nézek oda, mert igazából nem érdekel, ki mit és hogyan csinál, ha nem árt vele senkinek.

Véleménye meg sztem lehet mindenkinek.

2022. febr. 28. 22:53
 27/28 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem is taszító. Ismerek ilyet, ott még nagyobb a gyerek. Nyilván az ő dolguk, de mikor ezt nyilvánosan csinálják, hogy az egyik mellen a baba, a másikon meg a 4 éves gyerek, az undorító. Mert hogy "nem lehet megtagadni" a nagyobbtól sem, mivel a kicsi is szophat. Szerintem meg ez nevelés kérdése.

Le lehet nyugodtan pontozni, ha a sok vérmaminak ettől rendbe jön a lelki állapota. :))

2022. márc. 9. 11:36
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Én nagyon max 2 éves korig tudom el képzelni, hogy csináljam, de nem ítélem el azt, akinek az a jó, ha 3 évesen is. Azért van durvább véglet, múltkor asszem 7 évesröl olvastam, na az tényleg sok...
2022. ápr. 15. 00:04
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!