Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit teszel azért hogy több...

Mit teszel azért hogy több terjed legyen?

Figyelt kérdés

#szoptatás #tápszer #Tejbelövés #Tej eladó reflex
2020. szept. 4. 22:08
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:
0%
58 azért én értem, hogy a jó a szoptatás meg az iszsz, de ilyen buta kérdést ne feszegess már, mert elég ciki. Nem attól leszel jó anya, hogy folyton cicre teszed a gyereket. Nem ártana pici energiát fordítani arra is, hogy megismerd szerencsétlent. Nekem ez a bajom ezzel a nagy iszsz propagandával. Sokan túltolják egy teljesen szélsőséges irányba. És a szélsőség soha semmiből nem jó.
2020. szept. 25. 11:09
 62/63 anonim ***** válasza:
76%
Nem az a válaszoló vagyok, akinek a reakciód szól, de amúgy az ISZSZ az pont arról szól, hogy amikor a gyerek igényli, akkor kap mellet, márpedig hogy rájöjj arra, mikor igényli, igenis ismerned kell a gyereket és rá kell hangolódnod. Amikor játszani van kedve, akkor nem fogja elfogadni úgyse, és csak sírni fog, ha erőltetni próbálod, legalábbis nekem ez a tapasztalatom, szóval elég nehéz olyankor beletuszkolni valamit a szájába, ha egyébként nem erre van éppen szüksége. De amúgy a tejtermelés szempontjából valóban az az ideális (a sima cumizást is ide értem, az is ingerli a mellett), ha igény szerint mellre kerülhet a baba- egyszerűen így működik a testünk, ezen nincs mit szépíteni. Nincs baj azzal, ha valaki nem így csinálja, csak ha sok (elég) tejet akar a kisbabájának tartósan adni, akkor ezt figyelembe kell vennie, másképp többet fog szenvedni érte.
2020. szept. 25. 11:23
 63/63 anonim ***** válasza:
73%
Hát akkor ciki vagyok. De én tényleg nem tudtam sokszor 4-5 hónapos koráig miért sír. A cicin meg mindig megnyugodott. De ettől függetlenül értem amit mondasz,csak azt nem értem miért baj az amit én csináltam. Tejszaporítás szempontjából nagyon jó volt,hogy sokat volt mellen. Ez volt végülis az eredeti kérdés. Azóta 10 hónapos,már egyértelműen tudja jelezni,hogy mit akar. Most már könnyen rájövök mi a sírás oka.
2020. szept. 25. 11:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!