Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Mit teszel azért hogy több...

Mit teszel azért hogy több terjed legyen?

Figyelt kérdés

#szoptatás #tápszer #Tejbelövés #Tej eladó reflex
2020. szept. 4. 22:08
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
75%
Továbbra sincs igazatok. Nem az iszsz miatt fog egy 1 éves óránként mellet kérni, hanem mert erős a szopási készsége. Ha nincs mell, van helyette cumi vagy az ujja és ennyi. Egy átlagos szopási készségű gyerek elhagyja a gyakori komfortszopikat 4 hónapos korára. Szóval az iszsz nem "csöcsön csüngő " babát és ősanyát jelent, hanem , hogy nem az órát nézed és 36 fokban adsz neki mellet akár 45 percenként, hogy szopjon 5 korty vizes tejet, hogy ne dögöljön szomjan pl. De kár magyarázni nektek. Hidegen hagy amúgy ki meddig meg meddig nemszoptat.
2020. szept. 5. 21:39
 32/63 anonim ***** válasza:
30%
Hallod fogd már fel, hogy értjük 🤦🏼‍♂️ Tok mindegy mi miatt kereckedik mellre iszsz miatt vagy egyéb miatt. Nem adnánk egy ekkora gyereknek cicit és kész. Nehéz ezt felfogni? Full nem érdekel, mi miatt kérné. Nyilván ha iszsz akkor adva van neki a lehetőség, ha meg el van választva akkor nem. Ez ennyi.
2020. szept. 5. 21:43
 33/63 anonim ***** válasza:
55%
30 hogy jön ide hogy mit iszik a gyereked? 🤔 ezért most kitüntetés jár, ha csak vizet iszik, vagy mi? Ez is valami újabb jóanya fokmérő? Csak mert ezt nem ismerem, de ha igen, ügyes vagy. Buksi simi.
2020. szept. 5. 21:44
 34/63 Carragher_x ***** válasza:
39%

Az igény szerinti szoptatást jellemzően két anyacsoport műveli, azok akik az anyaságot tekintik életük egyetlen igazán fontos szerepének és azok, akik ennek az ősanya csapatnak tudáshiánytól vagy frusztrációtól vezérelve meg akarnak felelni.

Nem kell a gyereket igény szerint szoptatni, csak lehet. Hatalmas a különbség.

2020. szept. 5. 22:58
 35/63 anonim ***** válasza:
46%
Carragher és társaik! Ti olyan kőbunkók vagytok.. Van diplomám, PhD-m, több nyelvvizsgám, dolgoztam mielőtt szültem és fogok is ha a gyerek 1,5 éves lesz. Imádom a kölköt, az anyaságot is. A munkámat is. És iszsz szoptatok. Ami nyilván nem kötelező, de szerintem semmi nincs abban, ha valaki mellet ad a babájának, amikor igényli.
2020. szept. 6. 05:54
 36/63 anonim ***** válasza:
47%

Nem, nincs vele semmi baj és nem is szólt le téged személy szerint senki. Csináld ahogy jónak látod és örülj, hogy neked ez bejön. Az én környezetem nagyon nagyon megszívta.

És hogy válaszoljak a korábban hozzám intézett kérdésre, bár lehet, hogy nem te voltál : 6 hós kora után sosem raknám mellre. Az antitestek ilyenkor irrelevánsak már, szépen apajdon el a tej. A gyerek meg kapjon tápszert.

Az enyém tápszeres volt mindig, mégis csak vizet iszik és nem válogatós, mindent megeszik.

És attól, hogy nem tudtam szoptatni a világon őt szeretem a legjobban. Akkor is így lenne, ha ez döntés lett volna, vagy ha 6 hósan leválasztom.

Ezeknek a dolgoknak semmi köze az anyai érzésekhez, kár hogy ezt nem az elejétől láttam és ostoroztam magam.

2020. szept. 6. 07:47
 37/63 anonim ***** válasza:
43%
36-os. A tied tápszeres volt mindig,oké,te dolgod,nincs is vele semmi baj. De miért válaszolgatsz arra a kérdésre amihez azért lássuk be nem sok közöd van. Olyan tanácsokat osztogatsz a kérdezőnek ami nem tapasztalatból van. És oktatsz olyan anyukát aki szoptat iszsz és több fogalma van a tej szaporítás témában mint neked. Én sem válaszolok a tápszeres kérdésekhez mert gőzöm nincs róla. 6 hónap után miért kéne tápszert adni ha van anyatej? Te nem vagy képbe...nagyon nem.
2020. szept. 6. 12:23
 38/63 anonim ***** válasza:
77%

33

Ne forgasd már ki a szavaim, kérlek..

Megpróbáltam mást is adni

Nem fogadja el.. ez volt az eredmény

Ilyen esetben mit tennél, vagy mit tettel 6 hó után?

Egyszerű kérdés volt..

Nekem nagyon furcsa, egy ennyire picike baba (6 hó) szoptatási undora.. nekem ilyenkor a legkönnyebb.. már csak odaadod nem kell ráteszegetni.. 4 perc alatt végez..

2020. szept. 6. 12:46
 39/63 Carragher_x ***** válasza:
39%

" Van diplomám, PhD-m, több nyelvvizsgám, dolgoztam mielőtt szültem és fogok is ha a gyerek 1,5 éves lesz. Imádom a kölköt, az anyaságot is. A munkámat is. És iszsz szoptatok. Ami nyilván nem kötelező, de szerintem semmi nincs abban, ha valaki mellet ad a babájának, amikor igényli."

Akkor a phd-del most keresd szépen elő, hogy hol állítottam olyat, bármi baj lenne azzal, amit csinálsz vagy hogy ne csináld... Nyugodtan csináld, ha neked erre van igényed! Ettől viszont még másnak meg lehet az a véleménye, hogy ilyen szintű alárendelődést csak az említett két motivációval vállalnak be emberek.

2020. szept. 6. 14:42
 40/63 anonim ***** válasza:
70%
A szoptatások korlátozása akár számban, akár idő­ben gátolhatja a tejtermelés mechanizmusainak működését. Ha a kisbaba igény szerint szophat, megfelelő mennyiségű visszajelzést tud adni a mellnek az igényelt tej mennyiségét illetően. Ha csak bizonyos időközönként kerül mellre, akkor nem biztos, hogy a tejtermelés követni tudja az igényeit. Az ún. növekedési ugrások idején ez különösen kritikus lehet. Még egy szavazó az iszsz-re.
2020. szept. 6. 15:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!