Mit teszel azért hogy több terjed legyen?
Az igény szerinti szoptatást jellemzően két anyacsoport műveli, azok akik az anyaságot tekintik életük egyetlen igazán fontos szerepének és azok, akik ennek az ősanya csapatnak tudáshiánytól vagy frusztrációtól vezérelve meg akarnak felelni.
Nem kell a gyereket igény szerint szoptatni, csak lehet. Hatalmas a különbség.
Nem, nincs vele semmi baj és nem is szólt le téged személy szerint senki. Csináld ahogy jónak látod és örülj, hogy neked ez bejön. Az én környezetem nagyon nagyon megszívta.
És hogy válaszoljak a korábban hozzám intézett kérdésre, bár lehet, hogy nem te voltál : 6 hós kora után sosem raknám mellre. Az antitestek ilyenkor irrelevánsak már, szépen apajdon el a tej. A gyerek meg kapjon tápszert.
Az enyém tápszeres volt mindig, mégis csak vizet iszik és nem válogatós, mindent megeszik.
És attól, hogy nem tudtam szoptatni a világon őt szeretem a legjobban. Akkor is így lenne, ha ez döntés lett volna, vagy ha 6 hósan leválasztom.
Ezeknek a dolgoknak semmi köze az anyai érzésekhez, kár hogy ezt nem az elejétől láttam és ostoroztam magam.
33
Ne forgasd már ki a szavaim, kérlek..
Megpróbáltam mást is adni
Nem fogadja el.. ez volt az eredmény
Ilyen esetben mit tennél, vagy mit tettel 6 hó után?
Egyszerű kérdés volt..
Nekem nagyon furcsa, egy ennyire picike baba (6 hó) szoptatási undora.. nekem ilyenkor a legkönnyebb.. már csak odaadod nem kell ráteszegetni.. 4 perc alatt végez..
" Van diplomám, PhD-m, több nyelvvizsgám, dolgoztam mielőtt szültem és fogok is ha a gyerek 1,5 éves lesz. Imádom a kölköt, az anyaságot is. A munkámat is. És iszsz szoptatok. Ami nyilván nem kötelező, de szerintem semmi nincs abban, ha valaki mellet ad a babájának, amikor igényli."
Akkor a phd-del most keresd szépen elő, hogy hol állítottam olyat, bármi baj lenne azzal, amit csinálsz vagy hogy ne csináld... Nyugodtan csináld, ha neked erre van igényed! Ettől viszont még másnak meg lehet az a véleménye, hogy ilyen szintű alárendelődést csak az említett két motivációval vállalnak be emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!