Mit teszel (tea, méz, negró, stb) ha érzed, hogy kezdesz beteg lenni?
tea, méz
tantuum verde szopogatós pasztilla
homeogene 9 homeopátiás torokfertőtlenítő
sós vízzel gargarizálj!!nekem ez mindig bejön.De jó sós legyen a víz:)
(1 dl-be kb 1-2 kiskanál sót szoktam tenni)
E mellett C vitamin,az legalább a babának is átmegy, védi őt is:)
és amit a többiek mondtak.
C vitamin, mézes-citromos hársfa illetve kamilla tea, homogene 9, inhalálás. Sajnos feküdni nem tudok, mert egyedül vagyok a 7 hónaposommal, és nagyon keveseket alszik napközben.
Így ha érzem, hogy beteg leszek, akkor én már tehetek akármit úgy is napok kérdése és mindketten benne leszünk nyakig.
Sós víííííz????? Úúúúú, nem is hallottam még ezt :) Azért, valószínű, kipróbálom, mert egyre rosszabb....
Ez lehet, hülyeség, de van itthon Stodal, azt érdemes? Mert most nem tudok patikába menni....
A SÓS VÍZ HIDD EL SZUPER JÓ!!!!
Nekem még anyukám tanította és mindig bejön!!
Én is szoptatom még a picit,így semmit nem szeretek szedni(amúgy se) és 2napja nekem is kezdett fájni a torkom.Olyan kaparó érzés.
A sós vizes gargalizálás annyira bejött,hogy 1 azaz 1alakalom elég volt neki.Bár lehet jobb lett volna még 1x mert ma azért érzem mintha még picit fájna.
Tanács: Én langyos vízben szoktam feloldani(így kellemesebb) az 1-2kiskanál sót,van hogy csak a számban tartom hátrahajtott fejjel,mert bevallom nem igazán kellemes vele öblögetni. Szóval néha béna vagyok és lenyelek a vízből. De muszáj 3-4x megpróbálni ezt a gargalizálást.
Másik: érdemes este lefekvés után csinálni,hogy minél tovább rajta legyen a sós víz.Nagyon jó fertőtlenítő,kipucolja bármi is kezdődött volna ott a toroknál. :)
Hidd el megéri!! Ja és minimális a költsége... :)
+C vitamin azért nem árt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!