Ha anyuci beteg (torok- és légcsőfájdalom, köhögés) akkor törvényszerűen következik, hogy a baba is beteg lesz? Ha belázasodnék akkor szoptathatok?
Azért fontoshogy "betegen" is szoptass,mert ígya a babád már a szervezetedből az ellenagyogat is kapj a betegséggel együtt(ami nem törvényszerű) amit a te tested termel a betegségellen!
Lázasan is igenis a megszokott rendszerint etesd,szabad!
2 évesszopizó kislány és 21 hetes pocakcsajszianyuja
Ahogy az előző is írta.
Szoptass, és a tejeddel együtt megkapja az ellenanyagaidat is. Lázasan is szoptass nyugodtan. 3 gyereket szoptattam, amíg szoptak soha nem voltak betegek, akkor sem ha én igen.
Első vagyok!
3.nak szól:
Csak egy józan "paraszti" ész kell ahhoz,hogy igenis lehet szoptatni 38 fok felett is! Nekem ne mondja senki,hogy aki tápit ad,az mindig hőmérővel méri 36-37fokra!Fogadok hogy a tápis babák még 42 fokos tápit is kapnak néha,és egynek sincs baja!
Mert a régi neszoptass lázan az amiatt volt,mert féltek,hogya babának leforrázzák a torkát!Na ilyet nem lehet!Anyatejjel tuti nem!40 fokos lázzal sem!
Nincs hőfok-határ, hogy mikortól nem szabadna szoptatni.
Addig lehet értelemszerűen, amíg az anyuka fizikálisan is képesnek érzi magát a szoptatásra vagy fejésre. (40 fok felett általában már elég ramatyul szoktuk érezni magunkat.. de ez mindig egyéni. Tiltás nincs!)
A többiben egyetértek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!