Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szoptatás » Ha anyuci beteg (torok- és...

Ha anyuci beteg (torok- és légcsőfájdalom, köhögés) akkor törvényszerűen következik, hogy a baba is beteg lesz? Ha belázasodnék akkor szoptathatok?

Figyelt kérdés
2012. jan. 1. 17:03
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Azért fontoshogy "betegen" is szoptass,mert ígya a babád már a szervezetedből az ellenagyogat is kapj a betegséggel együtt(ami nem törvényszerű) amit a te tested termel a betegségellen!

Lázasan is igenis a megszokott rendszerint etesd,szabad!

2 évesszopizó kislány és 21 hetes pocakcsajszianyuja

2012. jan. 1. 17:09
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy az előző is írta.

Szoptass, és a tejeddel együtt megkapja az ellenanyagaidat is. Lázasan is szoptass nyugodtan. 3 gyereket szoptattam, amíg szoptak soha nem voltak betegek, akkor sem ha én igen.

2012. jan. 1. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:
0%
38 fok felett nem lehet szoptatni.
2012. jan. 1. 17:26
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem igaz. 39 fokos lázzal is szoptattam, és a védőnő is tudott róla, azt mondta nyugodtan. Lehet lázasan is szoptatni, miért is ne lehetne???
2012. jan. 1. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
75%

Első vagyok!

3.nak szól:

Csak egy józan "paraszti" ész kell ahhoz,hogy igenis lehet szoptatni 38 fok felett is! Nekem ne mondja senki,hogy aki tápit ad,az mindig hőmérővel méri 36-37fokra!Fogadok hogy a tápis babák még 42 fokos tápit is kapnak néha,és egynek sincs baja!

Mert a régi neszoptass lázan az amiatt volt,mert féltek,hogya babának leforrázzák a torkát!Na ilyet nem lehet!Anyatejjel tuti nem!40 fokos lázzal sem!

2012. jan. 1. 17:36
 6/6 xStefix ***** válasza:
100%

Nincs hőfok-határ, hogy mikortól nem szabadna szoptatni.

Addig lehet értelemszerűen, amíg az anyuka fizikálisan is képesnek érzi magát a szoptatásra vagy fejésre. (40 fok felett általában már elég ramatyul szoktuk érezni magunkat.. de ez mindig egyéni. Tiltás nincs!)

A többiben egyetértek.

2012. jan. 2. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!