27 hónapos a kisfiam nagyon sokat beteg köhögés megfázás stb mit csináljak? Köhögésre mit agyak neki ami jó is?
adom neki béres cseppet cebion cseppet és mégis mindig beteg lesz 2 hete volt beteg és mára megint elkezdet köhögni mit kellene neki adni ?arra is gondoltam vérvételre elvinni !
mivel sokszor beteg
Vidd el pulmonológushoz. Mi egy évig küzdöttünk, mire kiderült, hogy a fiam allergiás és allergiás asztmája van.
Ő is nagyon sokat volt beteg, konkrétan havonta volt valami felső légúti nyavalyája. 2 havonta kruppos volt, felülfertőződött, antibiotikum..... Aztán jött a pulmonológus és kiderültek ezek. Kapott gyógyszert és azóta sokkal jobba a helyzet. Kaptunk kezelést és már eljutottunk odáig, hogy novemberben volt beteg és legközelebb csak februárban és akkor sem volt vészes!!!
Mi is a béres csepp-cebion párost szedtük.
Köhögésre stodal vagy prospan. Mind a kettő homeopátiás és nekünk bevált. Ha nagyon sípol a tüdeje akkor spiropent vagy ventolin, de ezek az asztma miatt. Szerencsére ezeket sem kellett eddig csak kétszer használnunk.
Szia!
Utolsó vagyok, majd írj, hogy mi lett!
Azt még elfelejtettem megkérdezni, hogy jár közösségbe? mert amikor a fiam a bölcsit kezdte akkor 2 hét betegség 1 hét bölcsi volt :( De mondom, mostmár sokkal jobb, úgyhogy remélem nálatok is megoldódik a probléma. :)
szia
nem jár bölcsibe de sokat járunk játszóra
kőzőségbe köszönöm írok de csak jővőhéten tudom vinni mert a nagy fiamat el kell vinnem a fülészetre
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!