Szoptatás fejlődési ugrásnál. Mit teszel az éhes, síró csecsemővel?
Szia!
Amikor éhes mindig mellre tettem!A mell soha nem üres teljesen!nem olyan mint egy cumisüveg! :)
De pl a 3 hós növekedésugrás előtt azt csináltam, hogy minden szopi ELŐTT fejtem!Szóval mielőtt mellre tettem, fejtem!Utána adtam oda a cicim!eleinte csak 10 milit majd fokozatosan eljutottam a szopi előtti 50 miliig!KB 9-10 hetes volt mikor elkezdtem!És mikor észrevettem, hogy sűrűbben éhes, akkor már nem fejtem így nem is vette észre a növekedésugrást!
Ez jó praktika lehet!
19 hónapja szoptató anyuka!
e adj neki pótlást ha van tejcsi!Kb 2-3 nap alatt beáll az új mennyiség!Olyankor minden nyekkre tedd mellre!Minél többször szopiztatsz annál hamarabb vége!nálunk max 2 nap volt mindig! :)
Sok szerencsét! :)Kitartás!
De ilyenkor természetesen éjjel is többször fog enni!
Én ilyenkor egész éjjel együtt aludtam vele, vagyis Ő aludt a mi ágyunkban, és szopizott!Így kényelmes volt mindkettőnknek!
szerintem ne szoktasd az ágyatokba.
Adj neki estére tápszert ha az orvos is úgy gondolja.
Semmi baja nem lesz.
vagy nappal fejj le tejet és azt vacsira add neki a szopi mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!