Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Én rontottam el valamit?

Én rontottam el valamit?

Figyelt kérdés

2 év 2 hós lányom 1 hete éjjel-nappal szobatiszta volt.

Soha nem kérdezgettem, soha nem ültettem le csak úgy a bilire, mindent magától csinált.

Most 3. napja minden pisi első fele a bugyiba megy.

Vissza adjam rá a pelust, vagy várjak még (és takarítsak utána egész nap)?

Egyre idegesebb vagyok és félek, hogy ezt ő is érzi.

2013. nov. 18. 15:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%

Az első eset után alig tudtam megvigasztalni annyira sírt és csak mondogatta, hogy "Anya bocsi" pedig soha ilyenért nem szidtam meg, nem bántottam.

Ez szerinted lényegtelen információ a kérdés tekintetében?

NEm bántottál, csak ilyen köcsög vagyok, hogy jól esik cseszegetni másokat.

2013. nov. 19. 12:15
 12/13 A kérdező kommentje:

Akkor kiegészíteném: soha ilyenért és másért SEM bántottam és másért SEM szidtam. SEM előtte SEM azóta!

Ha rá is szólok valamiért, akkor például a "nem szabad az asztalra felmászni, nehogy leess" vagy "nem szabad a kutya/macska farkát/fülét húzni, mert megharap/kimar! Engedd el, vagy megyünk be a házba."

Mit képzelsz te rólam???

2013. nov. 20. 08:28
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A kötözködő válaszolókkal nem érdemes felvenni a kesztyűt. Tudom, nehéz, de én válasz nélkül szoktam az ilyen bejegyzéseken túllépni.

Pisiügyben: Esetleg kérdezd meg tőle, hogy kéri- e vissza a pelenkát? A kisfiam ugyanezt csinálta és ő kérte vissza a pelenkát. Visszakapta és én eldöntöttem, hogy egy hónapig nem is foglalkozom a dologgal, véletlenül sem kérdezgetem, hogy akar- e bilibe pisilni stb. 4 nap telt el így, amikor ő maga mondta, hogy alsónadrágot akar és nem pelenkát. Ragaszkodott hozzá, és azt mondta, hogy szól, ha pisilni kell. Na, attól a naptól fogva nem pisilt be, egyetlen magas lázas időszakot kivéve.

2013. nov. 21. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!