Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Én rontottam el valamit?

Én rontottam el valamit?

Figyelt kérdés

2 év 2 hós lányom 1 hete éjjel-nappal szobatiszta volt.

Soha nem kérdezgettem, soha nem ültettem le csak úgy a bilire, mindent magától csinált.

Most 3. napja minden pisi első fele a bugyiba megy.

Vissza adjam rá a pelust, vagy várjak még (és takarítsak utána egész nap)?

Egyre idegesebb vagyok és félek, hogy ezt ő is érzi.

2013. nov. 18. 15:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
31%
én visszaadnám.
2013. nov. 18. 15:29
 2/13 anonim ***** válasza:
56%

És miért? Mert lusta vagy?

Kérdező!

Ne add vissza a pelust, ha a gyerek nem kéri. A szobatisztaság nem egyik pillanatról a másikra alakul ki. Vannak hullámvölgyek, élehet kis felfázás, esetleg hidegebb van, és könnyebben becsorog a pisi, vagy nagyon elmerül a játékban. Én minimum 1 hónapot várnék. Azalatt rendeződni fog, hidd el.

2013. nov. 18. 15:33
 3/13 anonim ***** válasza:
50%
micsoda kedvesség lelustázni valakit... manapság ez a divat arctalanul???
2013. nov. 18. 15:35
 4/13 A kérdező kommentje:

Nem vagyok lusta, hanem féltem a gyereket felfázástól, kudarc-élménytől...és még sorolhatnám.

Az első eset után alig tudtam megvigasztalni annyira sírt és csak mondogatta, hogy "Anya bocsi" pedig soha ilyenért nem szidtam meg, nem bántottam.

2013. nov. 18. 15:40
 5/13 anonim ***** válasza:
90%
Ne add vissza szerintem! Inkább takaríts utána, ne szokjon vissza a pelusra, ha már ilyen jól haladtatok! Valóban vannak hullámvölgyek, nálunk is 3-4 hónapig(!) előfordult, hogy bepisilt, akár többször egymás után is. Inkább kérdezz rá naponta többször, hogy ne menjünk-e pisilni.
2013. nov. 18. 15:43
 6/13 anonim ***** válasza:
27%
Kedves kérdező! A válaszom első része nem neked szólt, hanem az első, rendkívül konstruktív válaszolónak. Persze nyugodtan hisztizhetsz és lepontozhatsz. Amúgyis aszt csinálsz a gyerekeddel amit akarsz. Amúgy meg kib-@szottul bírom mikor a kérdező félinformációkat oszt meg a kérdésében és várja hogy majd itt valaki kiszarja spanyolviaszt. Akkor add rá vissza a pelenkát és kész. Végülis van még ideje érettségiig leszokni.
2013. nov. 18. 15:44
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne add vissza.

Inkább dícsérd, hogy milyen ügyes nagylány, hogy a pisi vége a bilibe érkezik és nagyon ügyes és büszke vagy rá. Biztos vagyok benne, hogy nem hagyod egyedül annyi időre, hogy ha be is csurog a pisi eleje, akkor felfázhatna, gondolom úgyis öltözteted azonnal.

2013. nov. 18. 16:25
 8/13 anonim ***** válasza:
26%
Remélem most jobban érzed magad, és segít levezetni a frusztrációdat. Így legalább nem a lányodon vezeted le. Örülök hogy segíthettem.
2013. nov. 18. 16:36
 9/13 anonim ***** válasza:
Nem tudok a kérdésedre válaszolni, de nem lehet, hogy azért megy be a pisi, mert már felfázott?
2013. nov. 18. 17:15
 10/13 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os! Ideges vagy? Bántottalak én téged valamivel, hogy így reagálsz?

Ha úgy látod, hogy félinformáció, akkor ne válaszolj a kérdésre, vagy kérdezz rá arra, amire kíváncsi lennél egy pontosabb válasz miatt.

Ha zavar a lepontozás, akkor ne lépj be erre az oldalra, mert itt bármikor előfordulhat, hogy az olvasók nem értenek egyet a véleményeddel. De én nem pontozok, hanem tájékozódok itt - szóval nem kell így nekem esni.

2013. nov. 19. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!