Én rontottam el valamit?
2 év 2 hós lányom 1 hete éjjel-nappal szobatiszta volt.
Soha nem kérdezgettem, soha nem ültettem le csak úgy a bilire, mindent magától csinált.
Most 3. napja minden pisi első fele a bugyiba megy.
Vissza adjam rá a pelust, vagy várjak még (és takarítsak utána egész nap)?
Egyre idegesebb vagyok és félek, hogy ezt ő is érzi.

És miért? Mert lusta vagy?
Kérdező!
Ne add vissza a pelust, ha a gyerek nem kéri. A szobatisztaság nem egyik pillanatról a másikra alakul ki. Vannak hullámvölgyek, élehet kis felfázás, esetleg hidegebb van, és könnyebben becsorog a pisi, vagy nagyon elmerül a játékban. Én minimum 1 hónapot várnék. Azalatt rendeződni fog, hidd el.

Nem vagyok lusta, hanem féltem a gyereket felfázástól, kudarc-élménytől...és még sorolhatnám.
Az első eset után alig tudtam megvigasztalni annyira sírt és csak mondogatta, hogy "Anya bocsi" pedig soha ilyenért nem szidtam meg, nem bántottam.

Szerintem ne add vissza.
Inkább dícsérd, hogy milyen ügyes nagylány, hogy a pisi vége a bilibe érkezik és nagyon ügyes és büszke vagy rá. Biztos vagyok benne, hogy nem hagyod egyedül annyi időre, hogy ha be is csurog a pisi eleje, akkor felfázhatna, gondolom úgyis öltözteted azonnal.

Kedves 6-os! Ideges vagy? Bántottalak én téged valamivel, hogy így reagálsz?
Ha úgy látod, hogy félinformáció, akkor ne válaszolj a kérdésre, vagy kérdezz rá arra, amire kíváncsi lennél egy pontosabb válasz miatt.
Ha zavar a lepontozás, akkor ne lépj be erre az oldalra, mert itt bármikor előfordulhat, hogy az olvasók nem értenek egyet a véleményeddel. De én nem pontozok, hanem tájékozódok itt - szóval nem kell így nekem esni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!