Mit rontottam el 10 hónapos babámmal?
Nos, az Én Fiam 11hós, és egyetlen éjszakát sem aludt még át. A jó éjszaka nálunk azt jelenti, hogy CSAK 2x kel fel. Anyatejes, eddig éjjel is adtam neki, most már nem vagyok hajlandó, csak inni kap cumisüvegből.
Amikor jött a foga (még csak 2db. van) a rekord keléseink száma: 6!!!! Igaz ilyenkor sem volt fent órákat, de jó 15-20percet tuti, és olyan keservesen sírva kelt mint még soha! Mire beértem a szobájába már állt az ágyban és nyújtotta a kezét h vegyem ki.
Kijöttek a fogak és megszűnt. Továbbra sem alussza át, a most éjjel pl. tök jó volt:
este fél 10kor elaludt, fél 1-kor kelt inni és negyed 6-kor. Utána még 1órát aludt.
Nagyon fáradt vagyok sokszor Én is, de megtanultam ennyi alvással élni. Van akinek 2 évesen sem alussza át az éjszakát a gyereke....
A nappali alvásra nem tudok mit mondani,az Én Fiam 3x alszik még nappal 40p- 1órákat.
Szerintem ha éjjel nem éhes, nem szomjas, ahogy írod, akkor próbáld meg ne szórakoztatni. Ha ébred, menj be, mondd, hogy éjszaka van, aludni kell, simi, aztán gyere ki. Én nem hagytam sírni ilyenkor a lányomat, hanem a fentieket jatszottuk az elején többször, utána egyre ritkábban.
Nappal is próbálj napirendet követni, pl délelőtt menjetek levegőre és ha kicsi az alvásigénye, csak dél körül rakd le aludni. Remélem, valami be fog válni a fentiekből nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!