Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szobatisztaság » Ezt hogy tudjuk megtanítani,...

Ezt hogy tudjuk megtanítani, nagyon kétségbe vagyok esve?

Figyelt kérdés

Szeptemberben oviba megy a kislányom, de még nem szobatiszta.

Nagyon sokan (védőnő, háziorvos is) azt tanácsolta, hogy vegyük le a pelust róla. Oké. Lakás felkészítve erre. Tegnap kezdtük. Mindent össze pisilt. Szívesen ül a wcn, de nem pisil bele.

Ma is alvásnál a pisi becsorgott, rohanunk a wcre, semmi. Jó akkor bili, semmi. Majd leszáll a bilirol és utána a földre pisil.

Már tocsog a lakás a pisibe. Persze tudtam, hogy lesznek balesetek de nem tudom mit csináljak már. Kérlek segítsetek.

2022. aug. 8. 15:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
34%
Háromtól hét éves koromig hetente háromszor bepisiltem, mert úgy belemerültem a játékba. Aztán kinőttem.
2022. aug. 11. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!