Ezt hogy tudjuk megtanítani, nagyon kétségbe vagyok esve?
Szeptemberben oviba megy a kislányom, de még nem szobatiszta.
Nagyon sokan (védőnő, háziorvos is) azt tanácsolta, hogy vegyük le a pelust róla. Oké. Lakás felkészítve erre. Tegnap kezdtük. Mindent össze pisilt. Szívesen ül a wcn, de nem pisil bele.
Ma is alvásnál a pisi becsorgott, rohanunk a wcre, semmi. Jó akkor bili, semmi. Majd leszáll a bilirol és utána a földre pisil.
Már tocsog a lakás a pisibe. Persze tudtam, hogy lesznek balesetek de nem tudom mit csináljak már. Kérlek segítsetek.
3,5 évesen tette le- normális
Ha még nem érett rá és idegeskedsz meg kényelmetlen helyzetbe hozod- nem normális
Tegnap kezdtetek, ha ideges vagy az rólad szól, nem róla.
Ez nem igy működik, hogy 1 nap alatt léteszi ha nem áll még rá készen.
De akkor mit tudok tenni? A bölcsibe nem vették le róla a pelust. Szeptemberben pedig csak akkor mehet az oviba ha szobatiszta.
Most vagyunk itthon 2 hétig.
Milyen településről írsz?
Nálunk ovi előtt tette le, épphogy. Viszont első héten visszaesett a sokktól h oviba jár és onnantól márciusig csak pelusba. Már bevették, nem tehették ki.
A gyermekeddel beszelgettel erről hogy a pelust el fogja hagyni?
Ma hogy állt ahhoz h bepisilt?
Értem
Van 2 heted
Először is nyugi, ne legyél feszült mert érzi akkor és nem fog menni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!