Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ez most egyszerű tinihiszti...

Ez most egyszerű tinihiszti volt nálam? Vagy ez már féltékenység a javából?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm,28 éves nő,ő mindent tud rólam.Nagyon szeretem,és ő is azt mondja,hogy szeret.Csak én nem érzem.Nem tudom,miért van ez?Ja és persze anyámnak semmit sem lehet elmondani,mert ő mindenért lecs_sz.Nem iszok,nem drogozok,nem járok diszkóba,barátnőkkel szoktam menni a faluba sétálni.Nem voltam soha bunkó ezzel az ismerősömmel.De én féltékeny vagyok!A férje kint van Írországban és a lányának az ovitársa meg a nagyobb(velem egykorú) testvére is ott szokott aludni..és nemh. a lányát aludtatná ilyenkor magával,hanem az ideegeneket.És persze nekem meg alig lehet ott aludni...mást hív,más ott aludhat,de én nem..miért is van ez??Mert nem szeret,csak mondja,nem igaz?Ti hogy látjátok a helyzetet??És mi ez?Tinihiszti,vagy már ez igazi féltékenység??ÉS JÓ OKOM van a féltékenységre..4 éve ismerem,egyszer aludtam nála.A másik lány(5.-es) fél éve ismeri,2 szer aludt nála..DE Ő FÉL ÉVE ISMERI..:@ sssszánalom..-_-" azokat többször hívja mint engem,és minden második nap hozzájuk megy,mert minden első nap ezek mennek hozzájuk XD nevetséges a szituáció,nem?:S
2010. júl. 5. 23:53
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Olyan mintha belezúgtál volna a nőbe.Elég gáz...
2010. júl. 9. 17:30
 22/26 anonim ***** válasza:

Miért is kéne ott aludnod????Nem értem!

Anyukád volt munkatársa és időnként beszélgetsz vele ennyi.

2010. júl. 9. 17:39
 23/26 anonim ***** válasza:
Ja,és nem vagyok pesti,mégsem értem:)
2010. júl. 9. 17:40
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Ne nevessétek már ki szegènyt...ez nem segítség! Hívd fel ezt a nőt telefonon, kérdezd meg, hogy egyik délután átmehetnél e hozzá Látogatóba. Olyat nem kérdezünk, hogy ott aludhatsz e. Illetlenség. Hívd fel és látogatsd meg. Ne eróltetsd tulzottan rá magad, neked sem lenne jó, ha valaki csimpaszkodna rajtad. Találj jó programokat a nyárra, strandolj, élvezd a nyarat! 30/N
2010. júl. 10. 08:32
 25/26 anonim ***** válasza:
hány éves vagy?oO
2010. júl. 10. 11:14
 26/26 anonim ***** válasza:
de most mi az hogy ő mért alszik ott? nem mind1??:D te nem aludhatsz ott és kész ebből problémát csinálni..
2010. nov. 18. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!