Ez most egyszerű tinihiszti volt nálam? Vagy ez már féltékenység a javából?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm,28 éves nő,ő mindent tud rólam.Nagyon szeretem,és ő is azt mondja,hogy szeret.Csak én nem érzem.Nem tudom,miért van ez?Ja és persze anyámnak semmit sem lehet elmondani,mert ő mindenért lecs_sz.Nem iszok,nem drogozok,nem járok diszkóba,barátnőkkel szoktam menni a faluba sétálni.Nem voltam soha bunkó ezzel az ismerősömmel.De én féltékeny vagyok!A férje kint van Írországban és a lányának az ovitársa meg a nagyobb(velem egykorú) testvére is ott szokott aludni..és nemh. a lányát aludtatná ilyenkor magával,hanem az ideegeneket.És persze nekem meg alig lehet ott aludni...mást hív,más ott aludhat,de én nem..miért is van ez??Mert nem szeret,csak mondja,nem igaz?Ti hogy látjátok a helyzetet??És mi ez?Tinihiszti,vagy már ez igazi féltékenység??ÉS JÓ OKOM van a féltékenységre..4 éve ismerem,egyszer aludtam nála.A másik lány(5.-es) fél éve ismeri,2 szer aludt nála..DE Ő FÉL ÉVE ISMERI..:@ sssszánalom..-_-" azokat többször hívja mint engem,és minden második nap hozzájuk megy,mert minden első nap ezek mennek hozzájuk XD nevetséges a szituáció,nem?:S2010. júl. 5. 23:53
11/26 A kérdező kommentje:
:/ az ovitársak testvérei..:/ és ha már a kislánynak a barátnői ott alszanak,mér ne aludna a nagylány is ott..-_-"
2010. júl. 7. 18:09
13/26 anonim válasza:
Nekem is fura miért alszik ott ennyi gyerek?, jó nagy házuk lehet...Reélem nincs pedofil hajlama.igaz nőknél nem gyakori. de mióta is ismered és honnan, ki által?
14/26 A kérdező kommentje:
Nem egyszerre alszik ott ennyi gyerek,és nem nagy a házuk.Egyszerre max 2 gyerek+a saját gyereke alszik ott.A férje kint dolgozik,és a jövő héten jön.Az is furcsa mód sms-be kérdezi mindig,hogy a nagy lány(az ötödikes) ott alszik?XD szval a férjnek is lenne beleszólása szerintem a dolgokba,lehet,hogy neki sem tetszik az,hogy idegen gyerekek alszanak a nőnél.
Nem,nem pedofil..de miért alszik ott az a lány,és miért jön 1 hétre a másik??És akkor én miért ne mehetnék?
Négy éve ismerem,anyám barátnője,jobban mondva munkatársa(volt).
2010. júl. 8. 00:26
15/26 anonim válasza:
Szerintem ez nevetséges. Legyen ez a legnagyobb problémád, komolyan... Ez már nem gyenge hisztéria. Foglalkozz a magad dolgával és ha annyira fontos megbeszélni valód van avval a 28 évessel, hívd el valahová, pl. kávézó és beszéljétek meg. Bár én azt se értem, hogy neked mi lehet ooooolyan fontos megbeszélnivalód evvel a 28 évessel, gondolom te is max 14-15 vagy...
16/26 anonim válasza:
HÚÚÚÚÚ...Ezt kibogozni,h tulajdonképp mi is a probléma???
Gratulálok annak aki érti!!!!
17/26 A kérdező kommentje:
Mi van,a pestiek nem értik a nehezebb problémákat?:S
2010. júl. 8. 23:39
18/26 A kérdező kommentje:
mármint ami nekem nehézXDXD
2010. júl. 8. 23:40
19/26 anonim válasza:
Ki a pesti? Velem kapcsolatban végülis csak 200 kilométert tévedtél, de sebaj. Egyszerűen arról van szó, hogy amiről írsz, az 1. értelmezhetetlen 2. nem probléma csak te csinálsz belőle problémát.
20/26 anonim válasza:
"Ez most egyszerű tinihiszti volt nálam? Vagy ez már féltékenység a javából?" - nem, egyik sem. Ez egyszerűen nem más, mint egy unatkozó tinilány hülyesége. Nem tudom elképzelni, milyen lehet az az élet, ahol ez a legnagyobb gond.. de qrva jó lehet. Én ennyi idősen már dolgoztam, szóval csak azt tudom tanácsolni, hogy keress magadnak értelmes elfoglaltságot, mert ezen már csak ez segíthet! L27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!