Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ez most egyszerű tinihiszti...

Ez most egyszerű tinihiszti volt nálam? Vagy ez már féltékenység a javából?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm,28 éves nő,ő mindent tud rólam.Nagyon szeretem,és ő is azt mondja,hogy szeret.Csak én nem érzem.Nem tudom,miért van ez?Ja és persze anyámnak semmit sem lehet elmondani,mert ő mindenért lecs_sz.Nem iszok,nem drogozok,nem járok diszkóba,barátnőkkel szoktam menni a faluba sétálni.Nem voltam soha bunkó ezzel az ismerősömmel.De én féltékeny vagyok!A férje kint van Írországban és a lányának az ovitársa meg a nagyobb(velem egykorú) testvére is ott szokott aludni..és nemh. a lányát aludtatná ilyenkor magával,hanem az ideegeneket.És persze nekem meg alig lehet ott aludni...mást hív,más ott aludhat,de én nem..miért is van ez??Mert nem szeret,csak mondja,nem igaz?Ti hogy látjátok a helyzetet??És mi ez?Tinihiszti,vagy már ez igazi féltékenység??ÉS JÓ OKOM van a féltékenységre..4 éve ismerem,egyszer aludtam nála.A másik lány(5.-es) fél éve ismeri,2 szer aludt nála..DE Ő FÉL ÉVE ISMERI..:@ sssszánalom..-_-" azokat többször hívja mint engem,és minden második nap hozzájuk megy,mert minden első nap ezek mennek hozzájuk XD nevetséges a szituáció,nem?:S
2010. júl. 5. 23:53
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
:/ az ovitársak testvérei..:/ és ha már a kislánynak a barátnői ott alszanak,mér ne aludna a nagylány is ott..-_-"
2010. júl. 7. 18:09
 12/26 anonim ***** válasza:
77%
nem értem a kérdést!!
2010. júl. 7. 22:31
 13/26 anonim ***** válasza:
Nekem is fura miért alszik ott ennyi gyerek?, jó nagy házuk lehet...Reélem nincs pedofil hajlama.igaz nőknél nem gyakori. de mióta is ismered és honnan, ki által?
2010. júl. 8. 00:16
 14/26 A kérdező kommentje:

Nem egyszerre alszik ott ennyi gyerek,és nem nagy a házuk.Egyszerre max 2 gyerek+a saját gyereke alszik ott.A férje kint dolgozik,és a jövő héten jön.Az is furcsa mód sms-be kérdezi mindig,hogy a nagy lány(az ötödikes) ott alszik?XD szval a férjnek is lenne beleszólása szerintem a dolgokba,lehet,hogy neki sem tetszik az,hogy idegen gyerekek alszanak a nőnél.

Nem,nem pedofil..de miért alszik ott az a lány,és miért jön 1 hétre a másik??És akkor én miért ne mehetnék?

Négy éve ismerem,anyám barátnője,jobban mondva munkatársa(volt).

2010. júl. 8. 00:26
 15/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez nevetséges. Legyen ez a legnagyobb problémád, komolyan... Ez már nem gyenge hisztéria. Foglalkozz a magad dolgával és ha annyira fontos megbeszélni valód van avval a 28 évessel, hívd el valahová, pl. kávézó és beszéljétek meg. Bár én azt se értem, hogy neked mi lehet ooooolyan fontos megbeszélnivalód evvel a 28 évessel, gondolom te is max 14-15 vagy...
2010. júl. 8. 11:52
 16/26 anonim ***** válasza:
53%

HÚÚÚÚÚ...Ezt kibogozni,h tulajdonképp mi is a probléma???

Gratulálok annak aki érti!!!!

2010. júl. 8. 22:57
 17/26 A kérdező kommentje:
Mi van,a pestiek nem értik a nehezebb problémákat?:S
2010. júl. 8. 23:39
 18/26 A kérdező kommentje:
mármint ami nekem nehézXDXD
2010. júl. 8. 23:40
 19/26 anonim ***** válasza:
Ki a pesti? Velem kapcsolatban végülis csak 200 kilométert tévedtél, de sebaj. Egyszerűen arról van szó, hogy amiről írsz, az 1. értelmezhetetlen 2. nem probléma csak te csinálsz belőle problémát.
2010. júl. 9. 09:00
 20/26 anonim ***** válasza:
"Ez most egyszerű tinihiszti volt nálam? Vagy ez már féltékenység a javából?" - nem, egyik sem. Ez egyszerűen nem más, mint egy unatkozó tinilány hülyesége. Nem tudom elképzelni, milyen lehet az az élet, ahol ez a legnagyobb gond.. de qrva jó lehet. Én ennyi idősen már dolgoztam, szóval csak azt tudom tanácsolni, hogy keress magadnak értelmes elfoglaltságot, mert ezen már csak ez segíthet! L27
2010. júl. 9. 09:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!