Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ez most egyszerű tinihiszti...

Ez most egyszerű tinihiszti volt nálam? Vagy ez már féltékenység a javából?

Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm,28 éves nő,ő mindent tud rólam.Nagyon szeretem,és ő is azt mondja,hogy szeret.Csak én nem érzem.Nem tudom,miért van ez?Ja és persze anyámnak semmit sem lehet elmondani,mert ő mindenért lecs_sz.Nem iszok,nem drogozok,nem járok diszkóba,barátnőkkel szoktam menni a faluba sétálni.Nem voltam soha bunkó ezzel az ismerősömmel.De én féltékeny vagyok!A férje kint van Írországban és a lányának az ovitársa meg a nagyobb(velem egykorú) testvére is ott szokott aludni..és nemh. a lányát aludtatná ilyenkor magával,hanem az ideegeneket.És persze nekem meg alig lehet ott aludni...mást hív,más ott aludhat,de én nem..miért is van ez??Mert nem szeret,csak mondja,nem igaz?Ti hogy látjátok a helyzetet??És mi ez?Tinihiszti,vagy már ez igazi féltékenység??ÉS JÓ OKOM van a féltékenységre..4 éve ismerem,egyszer aludtam nála.A másik lány(5.-es) fél éve ismeri,2 szer aludt nála..DE Ő FÉL ÉVE ISMERI..:@ sssszánalom..-_-" azokat többször hívja mint engem,és minden második nap hozzájuk megy,mert minden első nap ezek mennek hozzájuk XD nevetséges a szituáció,nem?:S
2010. júl. 5. 23:53
1 2 3
 1/26 A kérdező kommentje:
a soha bunkót visszaszívom..egyszer volt nekem is rossz napom,amikor átjöttek:S
2010. júl. 5. 23:55
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Most jól értem, te az ottalvásban méred valakinek a szeretetét? Eleve miért kéne ott aludni valakinél, ha erre nincs szükség, mert este haza tudsz menni? Meg amúgy miért kéne neked egy 28 éves felnőtt nő otthonában aludnod? Nem is értem a szituációt igazán.
2010. júl. 6. 00:10
 3/26 A kérdező kommentje:
Mert szeretnék vele beszélgetni egypár dologról,amiről még nem sikerült.Másért nem.És ezt 2-3 órában nappal nem tudom megtenni,mivel akkor zavarnám őket.Este meg nincs dolga.Mással meg lehetetlen az ilyen dolgokat megbeszélni.Minden rokon rideg hozzám,anyám is,apám is..ilyen dolgokat csak vele lehet megbeszélni.Barátnőim meg mindenből viccet csinálnak,az meg megint egy undok dolog:P
2010. júl. 6. 00:18
 4/26 A kérdező kommentje:
És akkor az ötödikes lány minek alszik ott??XD
2010. júl. 6. 00:19
 5/26 anonim ***** válasza:
talán a gyerekének a barátja?
2010. júl. 6. 00:54
 6/26 A kérdező kommentje:
Nem...a barátnőjének a kisebbik lányának a testvére.De az a lány minek alszik ott,mikor a kisebbik lány csak a barátnője a 28 éves nő lányának?
2010. júl. 6. 01:12
 7/26 anonim ***** válasza:
100%
lehet csak én vagyok túl h ülye, de én ezt a történetet nem értem..egyáltalán nem értem..
2010. júl. 6. 13:02
 8/26 A kérdező kommentje:
vagy lehet,hogy csak én problémázok mindent túl?:O
2010. júl. 6. 13:17
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Húú...Hát tényleg túlproblémázod. De gondolom valami nagyon nyomja a kis lelkedet, hogyha ennyire bosszant, hogy nem tudod vele megbeszélni.De ha gondolod inkognítóban itt is elmondhatod.ha csak beszélni akarsz valakivel, szívesen meghallgatnálak.Én 20 éves vagyok, és azért van már élettapasztalatom, mellesleg ifjúságsegítőnek tanulok, szóval elmondhatod itt is a problémád, talán tudok segíteni.De ha mindenáron azzal a nővel akarsz beszélni, hát mond el neki, hogy van valami fontos, amit meg kell vele osztanod.De ne féltékenykedj, az nem jó semmire, még a kapcsolatotokra is rámehet.Gondolom szorosan kötődsz hozzá, mintha a második anyukád lenne, nem?!

2010. júl. 6. 21:45
 10/26 anonim ***** válasza:
Ez a 28 éves nő gyűjti magának az ilyen fiatal barátnőket? Én nem igazán értem.
2010. júl. 7. 18:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!