Túlzásba vittem a büntetést?
Figyelt kérdés
2 gyermekes anyuka vagyok. 4 éves fiaim vannak, ikrek. Sosem csaptam még nekik oda de már beígértem. Sokat civakodnak. Tegnap már sokadik figyelmeztetés után megkapták az 1-1 beígért fenekest, de lelkiismeretfudalásom van, mert mindkettőnek meglátszott az ujjaim nyoma a fenekén még az ütés után fél órával is. Eltúloztam a dolgot?2010. júl. 3. 17:19
21/27 anonim válasza:
Nem mondom,igenis eljár néha a szülő keze,biztos nálam is lesz ilyen,bár még 5 hónapos a babám.De emlékszem mennyire megalázó volt annak idején amikor engem gyerekként elvertek.Ugyanannyira mintha felnőttként megütne most valaki.Szerintem csak a tehetetlen ember üt.
22/27 anonim válasza:
Kedves utolsó! Ez igaz, hogy a tehetetlen ember üt, de amikor a lelki szemeid előtt látod, hogy elgázolja egy autó az imádott gyerekedet, mert az nem hajlandó megállni a kismotorral, akárhogy ordítasz utána, akkor tehetetlenségedben ütni fogsz. A gyereked érdekében. Sajnos ezek a kicsik feszegetik a határokat, keresik, hogy meddig mehetnek el és van, hogy a szép szó kevés. Én is nagyon sajnálom, amikor oda kell paskolnom, de szeretném, ha tudatosulna benne, hogy nagy butaságot csinált, ami veszélyeztette őt.
23/27 anonim válasza:
Igazad van,biztos én is rácsapnék,ha látom,hogy röhögve szalad a kocsiút felé,de ezzel akkor is valahol megalázom.És az sem biztos,hogy ha rácsapok,elejét veszem a következő ilyen esetnek.
24/27 anonim válasza:
Ha nálad már a pofon sem segít,akkor nincs sok tekintélyed a gyermekeddel szemben!Ez nem megalázás...ez a nevelés része!!!És milliók vallják,hogy 1-2 atyai pofon használ!
25/27 anonim válasza:
Japánban a 6 év alatti gyerekeket SOHA nem verik.
Ehhez képest elég kötelességtudó nemzet (ebben talán csak nincs vita ugyebár) ...
A következetesség a lényeg. Erre sokan képtelenek.
Így lesz a hisztis gyerek hisztis...
26/27 anonim válasza:
De ha ennyire bűntudatod van akkor ne verd meg
Máshogy is lehet büntetni állítsd sarokba 5 perc után menj oda hozzá és mond el neki mit csinált rosszul és h ien ne forduljon elő többet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!