Szerintetek? Első lombikom volt. A tesztek kicsit összezavartak, pedig nem vittem túlzásba. A mai negatív lett, az első kettő pozitív.
1. ET+11 nap One step teszt halvány pozitív
2. ET+13 nap One step teszt halvány pozitív
3. ET+14 nap (ma) Amazon teszt (10-es erősség) negatív, illetve mintha valami derengene....
Vélemények?
Szerintem is túlzásba vitted. Gondolom gyógyszereket szedetnek Veled most is, ez miatt pedig a teszt nem megbízható, a gyógyszerek félrevezethetik azt. Várd meg az orvosi vizsgálatot, ott fog biztosan kiderülni hogy mi van. Ne idegeskedj és türelem!
Majd írd meg, hogy mi a helyzet! Szorítok!
Hát, bocs, az utolsó alkalommal mikor voltam még azt sem mondták, hogy majd menni kell, ezt elfelejtették közölni. Csak annyit mondtak, hogy pozitív teszttel telefonáljak.
Viszont már telefonáltam, de majd csak 1 óra körül beszélhetek a doktornővel.
Hát majd a második lombik alkalmával okosabb leszek!!
Nem lesz második lombik (vagy a tesóra gondoltál? ;) )
Sikerülni fog, így állj hozzá. Én se bírtam volna ki.
Figyelj, mivel nem azonosak a tesztek, és mivel ráadásul az amazonon is dereng valami, én reménykednék.
Köszönöm!
Azt csak sumergo válaszára írtam, mert ő már okos az 5 lombikjával.
És itt ahova én járok, tényleg nem közöltek semmit, csak hogy csináljak tesztet, és pozitív eredménnyel telefonáljak.
Persze, bizakodok nagyon!
És tényleg úgy terveztem hogy csak a beültetés utáni 14. napon csinálok, de mivel 10.napon iszonyatosan görcsölt a hasam, nagyon elkeseredtem és másnap megcsináltam.
De mit magyarázkodok itt? Ez csak sumergo-nak szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!