A gyerekem örült módon viselkedik, pokollá teszi az életem emiatt, mi a teendö?
A gyerekem 10 eves kislany, jol tanul , jol beilleszkedett a suliba , sok a baratja, ott kedves , nyugodt . En biztositom neki a hátteret , egyedulallo anyakent , nem is akarmilyet , menö cuccok, Ecco csizmakban nött fel, odafigyelés, ráfigyelés, adva van a véleményére, minden téren, érezheti h fontos.
Azt fözök amit kér, az ételen nem spórolok, mellfile, borjuhus, fözelekek, gyumölcsök, edessegek, boltot nyithatnák. Es mindenböl a jó minösegu. Van laptopja, ipadje, telefonja. Nem vagyok gazdag , csupan annyi , h rafigyelek, h neki jo legyen.
Boldog lehetne, de nem az.
Ordit mindenért , folyton cirkuszol. Ha beleáll a " görcs" , tart egy órat. Régen ráfogtam h dackorszak, nö a foga , de mostanra ezek mind megszüntek.
Egyedul nevelem es mindent megteszek mikor rajön az örjönges , h elejet vegyem , nyugtatgatom , megteszem amit ker csak csend legyen , de a duhkrizise le kell csengjen, azalatt obszessziven ordit kulönbözö kerdeseket es az az erzesem h nem figyel a környzetere ANNYIRA duhös, teljesen tehetetlen vagyok! Ez borzaszto. Nem azert mert en kibirom a hisztit , de szomszedaim vannak , a falak vekonyak , es mar szoltak multkor h nagyon hangos a lanyom.
Sokszor könyörgök , kérlelem , magyarazom neki a lehetseges KÖVETKEZMENYEKET , h szomszedok feljelenthetnek , nem kötelesek turni , megoldjuk stb , nem valtozik semmi.
Egesz nap cirkuszol.
Ma reggel peldaul orditva ebredt 7 kor , h ö tudja h en alvas közben rafekudtem a macijara, ö tudja . Mondtam h nem is volt a közelemben, ( mellettem volt , ö tette oda ) de nem igaz , mert ö tudja. Ezzel megkezdödött a nap, masfel oras orditas es cirkusz.
Ismetelte : de miert fekudtel ra ? De miert ? De miert ? Torka szakadtabol uvölt.
Kiskoraban mikor 2 eves volt az ágynemujet kellett ugy hajtogatni ( neha orakig ) h az a szög es forma legyen amit elkepzelt es közben uvöltött mint a sakal , amig eltalaltam a format .
Azota is mindennap minimum 2 cirkuszt rendez , ilyen mondvacsinalt okokbol, a szomszedok azt hihetik h ehes vagy verem,, pedig csak örult szegeby. Odajutottam h alig varom h menjen el otthonrol ,, iskolaba , vagy baratokhoz, ahonnan feldulva jön aztan el , ott alkalmazkodik es mosolyog.
Mikor jön haza mar olyan mintha a volt ferjem jönne , forog a gyomrom . Az is mindenbe belekötött , mindent kontrollalt mint a lanyom.
Meg jo par ev kinez ebben a tebolydaban , mi lehet a teendö , szultem egy gyereket es most lakolok érte , megértettem , h barmit teszek nem lesz jo semmi es elég egy normalis viselkedeshez , nekem ez jut , csak nem tudom meddig birom
Ha hisztizik,két nyakas.Mindent elvenni tőle büntetésből,nincs internet,márkás cucc stb.Ha észretér,visszakaphat mindent.
Lehet lepontozni,szent tehenek!
A kérdésben szereplő gyereknél a rábeszélés meg az egyéb libsi módszerek nem váltak be.
Nagyon sok embert ismerek,akiket igenis felpofoztak a szülők,ha bunkók voltak.Egyikből sem lett agresszív ember érdekes módon.
Ja és nem verik agyon a saját gyerekeiket.
Egyébként az is nagyon érdekelne,ha egy ilyen pszichológus szomszédai lennének és ezt a cirkuszt kéne hallgatnia,vajon akkor mit mondana?
Lehet,hogy saját dolgos kezével vágná szájba a hisztérikát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!