Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » A gyerekem örült módon viselke...

A gyerekem örült módon viselkedik, pokollá teszi az életem emiatt, mi a teendö?

Figyelt kérdés

A gyerekem 10 eves kislany, jol tanul , jol beilleszkedett a suliba , sok a baratja, ott kedves , nyugodt . En biztositom neki a hátteret , egyedulallo anyakent , nem is akarmilyet , menö cuccok, Ecco csizmakban nött fel, odafigyelés, ráfigyelés, adva van a véleményére, minden téren, érezheti h fontos.

Azt fözök amit kér, az ételen nem spórolok, mellfile, borjuhus, fözelekek, gyumölcsök, edessegek, boltot nyithatnák. Es mindenböl a jó minösegu. Van laptopja, ipadje, telefonja. Nem vagyok gazdag , csupan annyi , h rafigyelek, h neki jo legyen.

Boldog lehetne, de nem az.

Ordit mindenért , folyton cirkuszol. Ha beleáll a " görcs" , tart egy órat. Régen ráfogtam h dackorszak, nö a foga , de mostanra ezek mind megszüntek.

Egyedul nevelem es mindent megteszek mikor rajön az örjönges , h elejet vegyem , nyugtatgatom , megteszem amit ker csak csend legyen , de a duhkrizise le kell csengjen, azalatt obszessziven ordit kulönbözö kerdeseket es az az erzesem h nem figyel a környzetere ANNYIRA duhös, teljesen tehetetlen vagyok! Ez borzaszto. Nem azert mert en kibirom a hisztit , de szomszedaim vannak , a falak vekonyak , es mar szoltak multkor h nagyon hangos a lanyom.

Sokszor könyörgök , kérlelem , magyarazom neki a lehetseges KÖVETKEZMENYEKET , h szomszedok feljelenthetnek , nem kötelesek turni , megoldjuk stb , nem valtozik semmi.

Egesz nap cirkuszol.

Ma reggel peldaul orditva ebredt 7 kor , h ö tudja h en alvas közben rafekudtem a macijara, ö tudja . Mondtam h nem is volt a közelemben, ( mellettem volt , ö tette oda ) de nem igaz , mert ö tudja. Ezzel megkezdödött a nap, masfel oras orditas es cirkusz.

Ismetelte : de miert fekudtel ra ? De miert ? De miert ? Torka szakadtabol uvölt.

Kiskoraban mikor 2 eves volt az ágynemujet kellett ugy hajtogatni ( neha orakig ) h az a szög es forma legyen amit elkepzelt es közben uvöltött mint a sakal , amig eltalaltam a format .

Azota is mindennap minimum 2 cirkuszt rendez , ilyen mondvacsinalt okokbol, a szomszedok azt hihetik h ehes vagy verem,, pedig csak örult szegeby. Odajutottam h alig varom h menjen el otthonrol ,, iskolaba , vagy baratokhoz, ahonnan feldulva jön aztan el , ott alkalmazkodik es mosolyog.

Mikor jön haza mar olyan mintha a volt ferjem jönne , forog a gyomrom . Az is mindenbe belekötött , mindent kontrollalt mint a lanyom.

Meg jo par ev kinez ebben a tebolydaban , mi lehet a teendö , szultem egy gyereket es most lakolok érte , megértettem , h barmit teszek nem lesz jo semmi es elég egy normalis viselkedeshez , nekem ez jut , csak nem tudom meddig birom

2016. aug. 28. 11:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/81 anonim ***** válasza:
80%
Van olyan gyerek, aki elég értelmes ahhoz, hogy iskolában/óvodában kontrollálni tudja a viselkedését, de ez nagyon fárasztó neki, és amikor otthon van, akkor engedi el magát. De sok felnőttnél is így van, amikor vége a melónak, lazít és leüvölti az asszony fejét vagy végigordít egy focimeccset (ki hogy engedi ki a feszültséget).
2016. aug. 29. 15:27
 62/81 anonim ***** válasza:
61%
Könnyű betegséggel magyarázni azt, ha valaki képtelen megnevelni a gyerekét.
2016. aug. 29. 15:51
 63/81 anonim ***** válasza:
63%

Ha hisztizik,két nyakas.Mindent elvenni tőle büntetésből,nincs internet,márkás cucc stb.Ha észretér,visszakaphat mindent.

Lehet lepontozni,szent tehenek!

2016. aug. 29. 16:08
 64/81 anonim ***** válasza:
39%
Ja és nem prédikálni,hogy pofont kapsz,ha nem hagyod abba.Amint elkezdi,abban a pillanatban megy a két nyakas.Ha még jobban cirkuszol,még kettő.Utána lehet neki elmagyarázni,hogy ettől a pillanattól kezdve ezért a viselkedésért MINDEN ESETBEN ez jön.Tíz éves,nem kisbaba,fel tudja fogni,hogy minek mi a következménye.
2016. aug. 29. 18:57
 65/81 anonim ***** válasza:
78%
Nekem a pszichológus azt mondta, egy problémás gyerek vagy az iskolában/óvodában viselkedik rosszul, vagy otthon. Legrosszabb esetben mindkét helyen... Ha otthon túlzott a szigor és mindenért pofon jár, akkor az iskolában/óvodában rosszalkodik. Aztán vannak olyan gyerekek, mint amilyen én voltam: én mindenhol jó voltam, és tele voltam szorongással (apámtól féltem), önállótlan, félős gyerek és kamasz voltam. Ahogy alkalom volt rá, menekültem otthonról, és milyen jól tettem. De azt hiszem, én nem ilyen gyerekkort szeretnék a gyerekeimnek, és nem pofozkodós mintát adni nekik a problémák megoldására. Egyébként a fiamnál egyáltalán nem válik be a fizikai erőszak, egyrészt még agresszívabb lesz, másrészt megtanulja a mintát és bántja azokat, akik nem azt csinálják, amit ő kitalál. Neki nem fogod tudni elmagyarázni, hogy a felnőttek megpofozhatnak valakit, a gyerekek pedig nem.
2016. aug. 29. 21:24
 66/81 anonim ***** válasza:
68%

A kérdésben szereplő gyereknél a rábeszélés meg az egyéb libsi módszerek nem váltak be.

Nagyon sok embert ismerek,akiket igenis felpofoztak a szülők,ha bunkók voltak.Egyikből sem lett agresszív ember érdekes módon.

Ja és nem verik agyon a saját gyerekeiket.

2016. aug. 30. 11:15
 67/81 anonim ***** válasza:
0%
Én neki hiszek, nem neked
2016. aug. 30. 15:21
 68/81 anonim ***** válasza:
0%
Van fogalmad arról,hány páciens lett félrekezelve a nagyokos pszichológusok által?
2016. aug. 30. 22:33
 69/81 anonim ***** válasza:
3%

Egyébként az is nagyon érdekelne,ha egy ilyen pszichológus szomszédai lennének és ezt a cirkuszt kéne hallgatnia,vajon akkor mit mondana?

Lehet,hogy saját dolgos kezével vágná szájba a hisztérikát.

2016. aug. 31. 11:42
 70/81 anonim ***** válasza:
41%
Hiányzik neki az apja, haragszik amiért elváltatok, és érzi, hogy csak egy nyűgként tekintesz rá. Azt kapod tőle amit megérdemelsz.
2016. szept. 2. 02:08
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!