Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Azok a gyerekek, akik ordítana...

Azok a gyerekek, akik ordítanak, mi a bajuk? (lent)

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam itt a GYAKon, hogy valaki azt írta, hogy nem lehet kinyitni nyáron az ablakot, mert áthallatszik a gyerek ordibálása. Még a TV-t se hallja tőlük.

Az unokatesóm társasházban lakik. Ő is mesélte, hogy volt olyan nap, hogy megállás nélkül ordítoztak a felette lakó gyerekek. Nagyon idegesítette a lakókat, hogy nem lehetett nyugtuk. Csodálkozom, hogy a szülőket egyáltalán nem zavarja. Meg azon is, hogy bírnak ennyi ideig ordibálni.

2016. aug. 4. 19:16
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
74%
Nekem most a 8 honaposom van a szeparacios szorongasaban, mozgasfejlodes se segiti azt az idoszakot es barmit csinalok nem jo, csak uvolt. Engem is kifaraszt es szornyu ez az idoszak. Nem tudok ezzel mit csinalni tul kell elni ahogy meg par ilyen korszakot. Baromi isegesito de nem mindegy hogy miert uvolt a gyerek. Azert mert rossz es elkenyesztetett vagy mert ez most a fejlodese resze. Akiknek nincs vagy mar felnottek a gyerekei hajlamosak elfelejteni hogy bizony az o gyerekuk is uvoltott. Minden gyerek uvolt. Sajnos ez hozza tartozik.
2016. aug. 13. 08:44
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szeretem a sikongato szomszéd lányokat akik ikrek. Mondjuk őket amugysem bírom, mert 7 évesek, üvöltöznek, direkt hergelik a kutyánkat, de ha elengedem, nagyon félnek tőle. Olyan nem tisztelem az állatokat típusú kis pitsák. Van másik 2 fiú szomszéd, ők nem sikongatnak, hanem olyan fiusan ordibálnak, azt jobban viselem.

Nem tudom idióta vagyok e, mi is ketten voltunk hugommal, de nem sikoltoztunk eggggész nap torkunk szakadtábol. Meg ők sose köszönnek, 4 év alatt egyszer sem. Másik 2 fiú mindig hangosan előre, érdekes hogy őket meg lehetett tanítani.

Nekem is van egy 1 éves fiam, probalgatja a hangját, hát csak remélem, hogy nem fog egész nap sivalkodni!

2016. aug. 16. 09:35
 43/43 anonim ***** válasza:
67%
Ja és ezek a lányok még ovisok! Gondolom ikresség miatt, plusz kérhetnek csak úgy is egy év halasztást. Mikor együtt mennek anyjukkal, én csak neki köszönök. Már a következő sarkon fordulunk, mikor hallom, hogy nagy unottan rájuk szól h "koszonjetek már lányok" hát nem is csoda, hogy mikor lepasszolja a mamának, mi végig azt hallgatjuk hogyan pofaznak, feleselnek neki.
2016. aug. 16. 09:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!