Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Azok a gyerekek, akik ordítana...

Azok a gyerekek, akik ordítanak, mi a bajuk? (lent)

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam itt a GYAKon, hogy valaki azt írta, hogy nem lehet kinyitni nyáron az ablakot, mert áthallatszik a gyerek ordibálása. Még a TV-t se hallja tőlük.

Az unokatesóm társasházban lakik. Ő is mesélte, hogy volt olyan nap, hogy megállás nélkül ordítoztak a felette lakó gyerekek. Nagyon idegesítette a lakókat, hogy nem lehetett nyugtuk. Csodálkozom, hogy a szülőket egyáltalán nem zavarja. Meg azon is, hogy bírnak ennyi ideig ordibálni.

2016. aug. 4. 19:16
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
71%
Valószínűleg őket is zavarja. Csak amíg rászólás után a te gyereked szót fogad, van akié nem. És nem mindig nevelés kérdése. Bár ezt a szófogadó gyerekek szülei sosem fogják elismerni.
2016. aug. 5. 11:52
 12/43 anonim ***** válasza:
40%
Hát én rá szoktam szólni a hisztiző dackorszakosomra, de valamikor semmi nem használ, sajnálom nagyon. És de, baromira zavar, de vigasztal a tudat, h kinövi, addig meg nem fogok tudni vele mit csinálni, ha rájön az ötperc ugyanúgy a földhöz veri magát valami baromság miatt, ha megölelem, vagy ha rászólok akkor is. Pont lesz*rja sajnos, h szomszéd Juliskát vagy engem ez zavar e.
2016. aug. 5. 12:14
 13/43 anonim ***** válasza:
41%

Akkora nyakast adnék a hisztiző kölyöknek,hogy többet eszébe nem jutna cirkuszolni.Régen is így csinálták,nem is volt ennyi idegbeteg kölyök.Mégis felnőttünk és nem utáltuk meg érte a szüleinket.

Lehet lepontozni.Pont nem érdekel a pontozásos bohóckodás.

2016. aug. 5. 12:26
 14/43 anonim ***** válasza:
És a kiborulások néha teljesen váratlanok és logikátlanok. Pl. Teát kér, aztan üvölt, hogy ez tea és nem víz. Vagy eldőlt a torony amit épített, dühből tovább rombolja, majd sír, hogy darabokban van. És amig tart a "roham" mondhatsz bármit. Meg sem hallja.
2016. aug. 5. 12:28
 15/43 anonim ***** válasza:
28%
Persze. Üsd csak. Ha neked ez belefér, verd és idomítsd. Csak nem kell meglepődni az eredményen. Boldog, szellemileg független embert nevelni veréssel nem lehet. Nem várom, hogy megértsd. Ha teged is így idomítottak, sok perspektívád nincs arról, mit teszel. Csak mész a tanult minta után. Mint a lovak.
2016. aug. 5. 12:30
 16/43 anonim ***** válasza:
0%

Mekkora szerencse, h az én gyerekemről beszélünk és nem a tiedről.

Ohh wait, fogadjunk, h neked nincs :D na, engem is lehet lepontozni.

2016. aug. 5. 12:38
 17/43 anonim ***** válasza:
22%
2 is van ;) egy 3 és egy 1 éves. És mekkora mázlisták tényleg! A tiéd kevésbé. Ma hányat kapott mert egészségesen fejlődik?
2016. aug. 5. 12:41
 18/43 anonim ***** válasza:
0%
A 16os válaszom a gyerekverő baromnak szólt :D
2016. aug. 5. 12:44
 19/43 anonim ***** válasza:
41%

Nem szófogadóak a gyerekeim, azért kell őket fegyelmezni. :)

Rájuk szólok, mindig, sokszor egymás után, amikor csak kell. Ha nem tenném, nyilván egész nap üvöltenének.

Mert biztos csak szófogadó, meg nem szófogadó gyerekek vannak...okostojás.

2016. aug. 5. 12:49
 20/43 anonim ***** válasza:
Az egészséges fejlődést az üveghangon előadott vinnyogó visítás jelenti?
2016. aug. 5. 13:19
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!