Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Azok a gyerekek, akik ordítana...

Azok a gyerekek, akik ordítanak, mi a bajuk? (lent)

Figyelt kérdés

Nemrég olvastam itt a GYAKon, hogy valaki azt írta, hogy nem lehet kinyitni nyáron az ablakot, mert áthallatszik a gyerek ordibálása. Még a TV-t se hallja tőlük.

Az unokatesóm társasházban lakik. Ő is mesélte, hogy volt olyan nap, hogy megállás nélkül ordítoztak a felette lakó gyerekek. Nagyon idegesítette a lakókat, hogy nem lehetett nyugtuk. Csodálkozom, hogy a szülőket egyáltalán nem zavarja. Meg azon is, hogy bírnak ennyi ideig ordibálni.

2016. aug. 4. 19:16
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
45%

Egyébként én egész gyerekkoromban egyetlen egyszer kaptam Édesanyámtól egy pofont,soha többet senki nem bántott.Igaza volt,megérdemeltem,valamit elloptam egy boltból.Vissza is kellett vinnem és bocsánatot kérni,nagy szégyen volt.Mai napig,majdnem ötven évesen is azt mondom,igaza volt.Semmilyen lelki törést nem szenvedtem.

Van olyan a családunkban,akit egész gyerekkorában keményen vertek,mégis normális ember lett belőle és soha nem bántotta a gyerekeit.Pedig nála erősen túlzásba vitték a szülők.

2016. aug. 5. 13:25
 22/43 anonim ***** válasza:
29%

Hát képzeld el, anyám engem is egész gyerekkoromban vert a semmiért, én már csak ezért se fogom az enyémet. Nemhogy egy szutyok hisztiért, ami elmúlik, pont ahogy rájött. Igen, van az az élethelyzet, amikor azt mondja az ember, h most van egy jól elhelyezett pofon. De az nem a dackorszak, ami a gyereknek is pont olyan szar, mint a szülőnek.

De magyarázhatom, itt a Balkán peremén még mindig a gyereknek kuss a neve és ha nem akkor jól megverjük a trendike.

2016. aug. 5. 13:30
 23/43 anonim ***** válasza:
46%
Épp az a trendi,hogy a kis trónörökös segge fényesre van nyalva.Bármit csinál,tegye nyugodtan,gyerek,majd kinövi.Nem növi ki,meg lehet nézni,milyen felnőtt lesz belőle.
2016. aug. 5. 14:05
 24/43 anonim ***** válasza:
29%
Egy egészséges gyerek jópár decibellel hangosabb egy felnőttnél. Aki pedig ilyeneken fröcsög és szingliként vagy magányosan ez élete legnagyobb problémája szánalmas.
2016. aug. 5. 14:59
 25/43 anonim ***** válasza:
28%
Az,hogy hangosabb,mint a felnőttek,oké,ezzel semmi baj.De mikor olyan hangot adnak ki,mint a leszúrt disznó és ez a kreté szülők szerint természetes,az már nem.Vigyék haza és visíttassák otthon,kíváncsi vagyok,meddig bírják.
2016. aug. 5. 15:05
 26/43 anonim ***** válasza:
52%

„Akkora nyakast adnék a hisztiző kölyöknek,hogy többet eszébe nem jutna cirkuszolni.Régen is így csinálták,nem is volt ennyi idegbeteg kölyök.Mégis felnőttünk és nem utáltuk meg érte a szüleinket.

Lehet lepontozni.Pont nem érdekel a pontozásos bohóckodás.”

Igazi csemegék az ilyen típusú válaszok, gyönyörű, ahogy a válaszoló magától, a stílusával bizonyítja be, mi volt a gond a „régi szép idők” nevelési stílusában. :)

Ugyanakkor becsülendő ez a gondolkodásmód, hiszen emberünk bizonyára az élet minden területén eltasítja a fejlődést, így pl. önként megfosztja magát és családját sok, ma már gyógyítható betegség gyógymódjától. Ez igen, erre azt mondom, igazi belevaló retró ember, igazi elvekkel! ;)

2016. aug. 5. 15:12
 27/43 anonim ***** válasza:
25%

Utolsó,te nagyon hülye vagy,úgyhogy nem kicsit.

Attól,hogy valakit idegesítenek az agyalágyultra ajnározott kölkek,annak mi a rák köze van a gyógymódokhoz?

2016. aug. 5. 16:09
 28/43 anonim ***** válasza:
0%
Várj segítek! Burkoltan azt üzente, hogy beteg vagy és kezeltesd magad!
2016. aug. 5. 16:35
 29/43 anonim ***** válasza:
Hát 27-es pont az a gond, hogy nem érted. És pont ilyenek akarják osztani az észt a gyereknevelésről, akik annyit tudnak a gyerekekről, amennyi a szomszédból áthallatszik.
2016. aug. 5. 16:39
 30/43 anonim ***** válasza:
39%
Ami több is az elégnél.
2016. aug. 5. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!