Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Egy vörös hajú gyereknek több...

Egy vörös hajú gyereknek több problémája lesz?

Figyelt kérdés
Azon gondolkoztam, hogy a többi gyerek nem közösít e ki egy vörös hajú gyereket. Komolyan, szerintem tényleg egy picit (ne vegye senki sértőnek) csúnyábbak a vörös hajú gyerekek mint pl a szőkék, vagy a barnák. Leginkább a szeplőik miatt.
2010. márc. 5. 23:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
az igazi barátok nem a külsőségekre mennek szóval...
2010. márc. 6. 02:00
 2/18 anonim ***** válasza:
53%

A kicsik még nem a külső alapján itélnek. Az majd olyan 12-13 éves kór körül jön elő.

Az meg,hogy vörös valakinek a haja nem biztos,hogy csunyácska is. Nekem az ismerősömnek a lányának hosszú göndör vörös haja van és nem is szeplős :-)

Nagyon szép kislány. :-)

2010. márc. 6. 05:20
 3/18 anonim ***** válasza:
85%
Én ismerek vörös hajú csajt,soha nem volt ezzel problémája,mindig kedvelték,alsóbb és felsőbb tagozatokban is körülrajongták,max olyan beszólásokat kapott alapsuliban (gyerekektől) hogy az anyukája miért festi a haját a gyereknek:-)
2010. márc. 6. 07:15
 4/18 anonim ***** válasza:
84%

:O :O :O Köszi ^^ :) az én lányom pont vörös hajú :/

Ne haragudj,igyekszem nem csúnyát mondani,mert te sem bántani akarsz,de ez azért sértő.Nekem szeplőim voltak,vannak és lesznek.A doki,anno semmit nem írt fel rá,pedig anyám nagyon akarta,azt mondta,ez lesz a szexepilem.Így is lett,az arcom gyönyörű a szeplők ellenére,sőt az eddigi szerelmeim mind ezt tartották a szexepilemnek, ahogy anno a doki megmondta.

A jelenlegi és végleges szerelmem is imádja őket és most jön a poén, a lányunk vörös hajú és biztos,hogy lesznek szeplői(nekem sem volt még kisbabaként).Igaz még pici,formásodnia és szépülnie kell, de az arca gyönyörű neki is,bár még mivel még csak 11 hetes nem lehet a legszebb, hiszen majd csak 6hónapos korára fog kipofásodni,de azért azt már látom,hogy nagyon szépek a vonásai, a hatalmas zöld szeme, a vörös haja, az örökké kacagó ajkai:)

Ne ítélj csak a külső alapján,mert az ilyen meglátás miatt mind a tiéd lesznek a gyerekek olyanok akik bántanak másokat annyira,hogy akár tönkre is teheti az életüket és ne higgyétek,hogy 12-13 évesen kezdik...engem 6 éves koromtól szapultak a fiúk,mert duci kislány voltam.

Tehet róla egy lány vagy fiú,hogy vörös hajat és szeplős arcot örökölt? Nem

Te tehetsz az ellen,hogy kiközösítsék? Igen

Akkor tedd is meg,hogy nem mondasz semmi rosszat rájuk,hiszen egy barna-szőke gyerek is lehet nem túl szép.

Kérlek...ne mond a gyerekeidnek ezt el és tégy az ellen,hogy ne gondolja így más se.

2010. márc. 7. 14:20
 5/18 anonim ***** válasza:
80%

Az én fiam is vörös,na nem mint a stoptábla,de bronzos hajú.És hát kis korától szeplős az orra,meg a környéke.Szerintem cuki.Soha nem csúfolta senki ezért,talán azért,mert ő sem szokott senkivel szemben előitéleteket támasztani.Így lett tudatosan nevelve.Nagyon népszerű gyermek,szivesen barátkoznak vele a társai.

Kár,hogy szülők is így tudnak gondolkodni,akkor nem meglepő,hogy már az oviban is megy a gyerekeknél a :

-Digi-dagi daganat

-négyszemű

-rohadtfogú stb...

Bizony már az oviban...

2010. márc. 8. 10:56
 6/18 anonim ***** válasza:
70%
ht jh az előtem írohozz szólnék!!!!!erről nem tehtnek a gyerekek tény...de vannak elkényesztet korcsok ki csak úgy be szólnak a másknak4!!legyen ovis,alsós,felsős,közép sulis!!!és a szülö hibája!!!!!!vőrs,szeplös,rohat fogu,kövér kit zavar????a belső számit nem a külsö tegyük fel:vörös hajú lán yszeplős,sárga fogu,kövér(konkrét személy)rendes oszt.1.és a kiss anyuci kedvencei korcosk beszóloganak!!!bocii,bocci,tarka meg ienek!!ha szülö meg neveli ezeket nincs baj!!!!
2010. márc. 8. 17:00
 7/18 anonim ***** válasza:
86%
Én nagyon szerettem volna ha a kislányom vörös hajú lesz.Barna lett és a kisfiam is.Szerintem nagyon szép a vörös haj szeplővel.Nálunk anno volt egy ilyen lány általánosban és senki nem gúnyolta.A nagylányomnak egy fiú osztálytársa van aki vörös.Igazi vezéregyéniség ,soha nem volt problémája:)Szerintem mi szülök neveljük a gyerekeinkbe az elő itéletet és a diszkriminációt!Sajnos!!!!
2010. márc. 9. 11:13
 8/18 anonim ***** válasza:
93%

Tisztelt Kérdező!

Kisfiam és a kisányom is vöröshajú,kék szemű! Sőt én is! Soha semmi gondom nem akadt belőle,és csúnyább sem vagyok,mint az általad favorizált szőke és barna hajúak.

Gyermekeim még nagyon picik,de eddig minden ismerős és ismeretlen azt mondta milyen szép babák!

Ha már te előítéletes vagy,akkor hogyan tanítod meg a gyermekednek azt h nem külső,származás,anyagiak,vallás miatt ítélünk meg valakit?!

2010. márc. 9. 12:51
 9/18 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem ez kamu kérdés, ilyet épp eszű ember nem kérdez:-) Miért lenne más egy vörös hajú gyerek? Nem élünk a közép kórba amikor is boszorkányokat égettek a hajszíne miatt:-) Ha a gyerek szép és egészséges csak szép lehet:-) Nem is értem, hogyan lehet ilyen kérdést feltenni, főleg a problémás gyerekek cím szó alatt:-) Talán, ha vörös akkor problémás?
2010. márc. 10. 09:40
 10/18 A kérdező kommentje:

88%-ban hasznos válaszokat adó 9:40:

Egy vörös hajú gyereknek több problémája lesz?

Sok gyerek, neveléstől függetlenül gonoszkodik a társaival. A gyermekek társadalma eléggé kirekesztő, mert a szokatlant nem tudják megfelelően kezelni.

Más részről meg tanulj meg írni, és utána kritizálj!

2010. márc. 11. 10:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!