2 és fél éves kisfiamnak, ha problémája van, sokszor rohamot kap. Ez mennyire számít normálisnak?
Ha makkegészséges lenne, akkor is épp mostanság lép be a dackorszakba, vagy már benne van nyakig. Rémálom lesz, de mire elballag a gimiből,könny szökik majd a szemedbe, ha visszagondolsz a jó kis babás dackorszakra:-))
Ha ilyen sz@r közérzet, koplalás,nem alvás után van még ereje, meg kedve csípnirúgniharapni akkor stramm kis pasi, és nincs semmi baj az idegeivel. Kitartás, türelem, tízigszámolj, nagylevegő, jobb jön majd utána.:-)))
Minden rendben lesz miest meggyógyul. Most már te is ki lehetsz idegileg, és érzékenyebb vagy. Normális. Ő is így érez és nem is tudja hova tenni ezt még nem tudja feldolgozni hogyan is tudná .
Én kismama voltam mikor már egy hónapja beteg voltam hörghuruttal. Fájtam köhögtem, nem aludtam gyógyit nem mertem, kibuktam. Éjjel ültem a földön magamon kívül sírva. tök fura volt anyum meg ült velem szemben, és olyan volt az egész, mintha baba lettem volna ő pedig az én anyum. Próbálta vígasztalni a kismama lányát :-)
Még mi felnőttek is kikelünk magunkból, ne lepődjünk meg a kicsinken, ha megteszi főleg ha okkal teszi.
2O évesen voltam bárányhimlős szinte egyik percről a másikra. Dolgozni mentem frankó két óra múlva ráz a hideg, 3 óra múlva elzavartak a dokihoz. És innen is csak 2 hét múlva jöttek elő a pöttyek végre addig csak a véremet vették. Nagyon kellemetlen egy betegség volt, ez az kettő ami igen kikészített.
Nyugodj le, ha tudsz, próbálkozz mindenesestre, minden rendben lesz, elfog Neki múlni és visszamegy a régibe !
hát sztem ez egészségesen is normális ennyi idős ygereknél, nemhogy betegen....amúgy dackorszaknak hívják. ;)
az én kislányom is szokott ilyen szimpatikus rohamokat kapni, sikongva bömböl, közben kántálja hogy nem nem ! és nem lehet mit kezdeni vele. ő ált. ha hisztirohamot kap, feljön az ölembe, de ott is folytatja ezt a műsort....míg meg nem nyugszik. ilyenkor bár esz az ideg (terhes is vagyok mellette a 25. hétben), de nagyon nyugodtan viselkedem vele, halkan beszélek hozzá (amikor már eljutott abba a stádiumba, hogy egyáltalán érdemes bármit mondanom), ez ált. megnyugtatja egy idő után. egy-egy ilyen roham után ált. nincs semmi baja a továbbiakban. ő június végén lesz 2,5 éves.
Szia!
Az én fiam is 2,5 éves,hasonló tünetekkel:)!
Sajnos tényleg ezzel a korral jár...
Az én fiam is sokszor visít,ha nem úgy van valami,ahogy ő szeretné,ezeket próbálom "leszerelni",kedves hangon megkérdezem,hogy mi a baj,vagy ha nagyon nem megy,akkor mehet a szobájába,és ülhet 5 percig az ágyán.
Legtöbbször 1 perc után jön hozzám megkérdezni,hogy mikor jár le a bünti:)?!
Ha most beteg,akkor viszont a sok türelem és babusgatás a megoldás,én sokszor az ölembe veszem,és 2,5 éve ugyanazt a dallamot dúdolom neki,attól megnyugszik,vagy a zenélőmaciját zenéltetem,azt már a pocakban is szerette:)!
Sok sikert és jobbulást!
(az én fiam februárban volt himlős)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!