Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogyan lehet megnevelni egy...

Hogyan lehet megnevelni egy nagyon neveletlen 4 éves kislányt, testi bántalmazás nélkül?

Figyelt kérdés

Nagyon rossz: üvölt,sikít ha nem kap meg valamit. Társaságban nem marad meg nyugodtan egy fél órát sem a székén. Állandoan csapkod,fura grimaszokat vág ha nem tetszik neki valami, húzza a ruháját. Ma az apja hátát is elkezdte ütni,poénból. Teljesen fegyelmezhetetlen. A szülei lassan szégyelik még a játszótéren is. Hogyan lehetne megnevelni épp eszű érvekkel?

Én már a játék illetve étel elvonásra is gondokodtam. Férjem szerint meg kellene verni,megpofozni mert abbol tanulna. De szerintem gyereket nem szabad megütni soha !

2015. ápr. 28. 22:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
volt egy ismerosunk az o lanya kuzdott ilyen gyerekkel egeszen 6 eves koraig. akkorra mar nem birta tovabb idegekkel kozben a ferj is lelepett. lemondott a gyerekrol es intezetbe tette. azt hiszem neveloszulokhoz kerult a gyerek, de az anyja soha nem keresett vele kapcsolatot. aztan a gyerek elerte a 16 eves kort megkereste az anyjat, de az be se engedte az ajton. szomoru tortenet de meg tudtam erteni. a gyerek egyszeruen elviselhetetlen volt. elobb utobb ha egyutt maradnak valami tragedia lett volna belole. a ferj is siman lemondott a gyerekrol o se volt hajlando kapcsolatban lenni vele.
2017. márc. 11. 12:07
 22/22 anonim ***** válasza:

Utolsó! A gyereket nevelni kell, ha nem megy egyedül, segítséget kérni.

Csúnya hasonlattal:

Rengeteg felelőtlen állattartó van.

Megveszik a kutyát, mert jajj, cuki, nézd, milyen édesen alszik a párnáján.

Aztán a kutyust vinni kell sétálni, játszani, gondozni, nevelni kell, különben szétrágja a bútorokat és a szoba közepére sz..rik...

Zsuppolják be a menhelyre...

A kedves ismerősöd semmivel se jobb ennél.

2017. márc. 11. 19:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!