Feladtam, hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Lányom 4 éves középső csoportos. Már 3 hete nem akar oviba menni, hány reggel. Nem eszik az oviba semmit, azt mondja nem ízlik az étel, holott másfél éve ott eszik. Mindig nagyon jó evő volt, sokszor a dadustól kétszer kért enni. Soha semmilyen gond nem volt vele. Most viszont sír, hány ha megyünk az oviba. Bent egyetlenegy falatot sem eszik, szó szerint!!! Egész nap éhen van. Mi lehet a baj, hogy valtoztassak ezen? Már annyira sajnálom szegényt.
2014. ápr. 23. 09:01
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy gondolom, pszichés oka lehet. Ha otthon hajlandó enni, és ha nincs ovi nem hány, akkor egészen biztos, hogy az oviban történt valami. Viszont én a többiekkel ellentétben nem pszichomókust javasolnék, hanem kineziológust. Ismerősöm kislányának hasonló gondjai voltak, a pszichomókus nem segített, végső próbálkozásként vitték kineziológushoz a gyereket.
2014. ápr. 24. 18:18
 22/24 anonim ***** válasza:
Ez olyan utolsó, ha az orvos nem segít (ki tudja kinél és meddig próbálkozott), akkor menjünk a füves emberhez.
2014. ápr. 24. 20:00
 23/24 anonim válasza:
Én most egy darabig hagynám ezt a témát. Addig egyen otthon meleg ételt, készítsétek el együtt a kaját, de ne vidd túlzásba a kérdezgetést, mert akkor még jobban nem akarja elmondani. Hidd el, amikor nem beszéltek a kajáról, akkor kezdi majd el magától mondani, addig meg muszáj türelmesnek lenned.
2014. ápr. 25. 13:16
 24/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Tegnap az apukája vitte oviba,semmi gond nem volt, rendben elment, sírás nélkül. Délután mondta az óvónő, hogy mindent megevett, sőt a levesbol kétszer is! Érdekes egy leányzó!
2014. ápr. 26. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!