Aspergeres kisfiam szeptemberben kezdi a nagycsoportot. Hogyan tovább? /bővebben lent/
sztem az iskolában érdeklődj, persze nem lakáshitel ügyben ;)
sógorom auti és vidéken lakunk, iskolája tőlünk 35 kmre. az iskolával szerződött egy szállító szolgálat, akik egy kisbusszal hordják őket havi 7e ftért. kérdezd meg ott van e hasonló!
menj be annak a kerületnek az önkormányzatába.
mi kerületünkben olyan van, hogy azok a 30 év alatti fiatal házasok, akiknek nincs saját lakásuk és ebben a kerületben vesznek lakást, akkor kapnak 1M forintot, vissza nem térítendő támogatás és 2M kamatmentes hitelt.
szóval megéri bemenni, sose lehet tudni, ott mit adhatnak, de ezt így fórumról nem igen fogod megtudni, minden kerületben más támogatások vannak
hát ez pont a 3. ;)
menj be mindenképpen, nagyon sok segítséget adnak, majd mindent elmondanak.
ez a hivatal melletti épület, a lépcsőn fel kell menni és ki van írva az ajtóra, hogy szoc. osztály!
de a polgármesteri hivatal előtt mindig áll egy biztonsági őr, tőle nyugodtan kérdezd meg hova menj segély ügyében :)
azonkívül adnak villanytámogatást is ha a fizutok nem éri el az általuk előírt maximumot, de tényleg személyesen mindent kérdezz meg, nagyon segítőkészek, én egy órát voltam bent és egy nagy köteg igénylőlappal jöttem el, annyi mindenre lehet kérni segítséget, támogatásokat :)
mondjuk ez 3 éve volt, biztos változott pár dolog már! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!