Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Aspergeres kisfiam szeptemberb...

Aspergeres kisfiam szeptemberben kezdi a nagycsoportot. Hogyan tovább? /bővebben lent/

Figyelt kérdés
Bajban vagyunk, jövőre tavasszal a kisfiam betölti a 6. évet. Kinéztem már neki egy nagyon jó iskolát, de az persze Budapest másik végében van. Anyósomnál lakunk, és az önerőre kuporgatunk, hogy tudjunk később lakáshitelhez jutni. Abban a kerületben vennék természetesen lakást /mindegy, ha lepukkant is/, ahol a suli van, de nem fog összejönni az iskolakezdésig annyi önerő, amennyi egy kb. 7 milliós panel lakáshoz kell. Ahol most lakunk, ott még hasonló iskola sincs. A világ egyik végéről a másikra pedig nem utaztathatom minden nap majd 3-3 órát. Nincs valami ötletetek szülő ként, hogy ilyen esetben hová lehet fordulni? Hol tudnak segíteni, vagy mi a helyzet ilyenkor? Tartósan beteg gyermekre nem jár valami lakáshitelhez való kedvezmény, vagy bármi, ami megkönnyítheti számunkra a lakáshoz jutást? Nagyon köszönöm a segítséget.
2013. júl. 16. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Önkormányzati lakást nem tudtok igényelni?
2013. júl. 16. 16:28
 2/7 anonim ***** válasza:

sztem az iskolában érdeklődj, persze nem lakáshitel ügyben ;)

sógorom auti és vidéken lakunk, iskolája tőlünk 35 kmre. az iskolával szerződött egy szállító szolgálat, akik egy kisbusszal hordják őket havi 7e ftért. kérdezd meg ott van e hasonló!

2013. júl. 16. 16:43
 3/7 anonim ***** válasza:

menj be annak a kerületnek az önkormányzatába.

mi kerületünkben olyan van, hogy azok a 30 év alatti fiatal házasok, akiknek nincs saját lakásuk és ebben a kerületben vesznek lakást, akkor kapnak 1M forintot, vissza nem térítendő támogatás és 2M kamatmentes hitelt.

szóval megéri bemenni, sose lehet tudni, ott mit adhatnak, de ezt így fórumról nem igen fogod megtudni, minden kerületben más támogatások vannak

2013. júl. 16. 23:43
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi a választ. A III. kerületbe mennénk, vagy a XX. kerületben is találtam egy jó sulit.
2013. júl. 17. 10:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Mondjuk pont most töltöttem be a 30-at, párom 31... és nem vagyunk házasok. Megkérdezem azért, köszi a segítséget.
2013. júl. 17. 10:45
 6/7 anonim ***** válasza:

hát ez pont a 3. ;)

menj be mindenképpen, nagyon sok segítséget adnak, majd mindent elmondanak.

ez a hivatal melletti épület, a lépcsőn fel kell menni és ki van írva az ajtóra, hogy szoc. osztály!

de a polgármesteri hivatal előtt mindig áll egy biztonsági őr, tőle nyugodtan kérdezd meg hova menj segély ügyében :)

azonkívül adnak villanytámogatást is ha a fizutok nem éri el az általuk előírt maximumot, de tényleg személyesen mindent kérdezz meg, nagyon segítőkészek, én egy órát voltam bent és egy nagy köteg igénylőlappal jöttem el, annyi mindenre lehet kérni segítséget, támogatásokat :)

mondjuk ez 3 éve volt, biztos változott pár dolog már! :)

2013. júl. 17. 12:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem melyik iskolát választottátok a 3. kerületben?
2013. júl. 18. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!