Szedjem tovább? Harmadik closti kúrám is sikertelen. Az orvos szerint szedjem tovább. Nem vagyok benne biztos, hogy érdemes. Teljesen feladtam és nagyon magam alatt vagyok. Lassan két éve nem jön a baba.
Figyelt kérdés
2009. okt. 15. 19:07
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne szedd! Ne tedd ki a szervezeted ilyen hormon adagnak! Meglátod fog sikerülni, még most reagál a szervezeted rá. Hallottam már sokaktól, hogy utána estek teherbe! Fel a fejjel!
2/5 anonim válasza:
Én 4 kúrát csináltam végig de azóta sem estem teherbe! Már másfél éve próbálkozunk:(
3/5 anonim válasza:
de ez csak glosty? semmi mást nem kaptál? annyi a kezelésed, hogy be kell szedned egy adagot?
4/5 A kérdező kommentje:
Szedek mellé merckformint és medrolt is. Valamint középidőben uh és most megyek majd megint progeszteron laborra. Nincs az orvosommal és a hozzáértésével problémám és még csak nem is felületes, csak nem tudom van e értelme bombázni a szervezetem ezekkel, mert a baba nem akar jönni.
El vagyok keseredve és már attól félek, azért nem jön, mert lelkileg ki vagyok készülve teljesen ettől az egész tortúrától.
2009. okt. 16. 07:30
5/5 anonim válasza:
Nekem az első kúrám sikertelen volt. Kérdeztem a dokit, hogy mi lesz, ha a második kúra sem hoz sikert és azt mondta, hogy 6 hónapig szokták folyamatosan adni a Clostit. Hát én is gondolkodóba estem,hogy ha esetleg szükség lesz rá szedjem-e 6 hónapig. Én azért is vagyok elkeseredve a sikertelenségtől, mert anno a kisfiam az első Clostis kúra alatt megfogant. Mondjunk akkor nem is görcsöltem ezen ennyire. Most nagyon be vagyok kattanva, de nem tudok nem rá gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!