Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Hogy neveljem a hisztis,...

Hogy neveljem a hisztis, akaratos 3 éves fiam?

Figyelt kérdés
Egész pici koratol akaratos,ontudatos, de ahogy no egyre jobban ohajtja ervenyre juttatni az akaratat. De neha, vagyis sokszor tehetetlen vagyok mert visszafelesel, azt mondja utallak anya,buta vagy, ha merges vagy nem sikerul valami akkor orjong,elkezdi szetdobalni amivel jatszott meg ami az utjaba kerul. Soha semmi nem jo neki, mindig mast akar mint ami van,olyan hangon nyavog hogy a hajamat tepem tole!!! Probaltam szepen, olelessel,lefogtam,megnyugtatni probaltam,kiabaltam,elvertem,hideg zuhanyt a fejere,semmi nem er celt.Ha elkapja az otperc akkor elmebeteg,ha megnyugszik meg edes tunderi kisfiu. Van valami okosito konyv ilyen gyerekekhez? Egy-egy kattant felorajaban mar banom h megszultem. Szeretem meg minden, de nem o van egyedul a vilagon, van egy nagyobb tesoja, ot szinte teljesen elhanyagoltam miota a kicsi megszuletett,mert minden eromet a kicsi veszi el. El vagyok keseredve,nevelesileg meg mar otletem sincs. A nagylanyom normalis,tok jol tudtam nevelni.
2014. febr. 27. 10:00
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Mi lett végül veletek?
2022. okt. 14. 18:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!