Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ez a problémás gyerek a bnőm....

Ez a problémás gyerek a bnőm. LÉCIVES olvassátok el amit írtam-------------?

Figyelt kérdés
Nyáron új vtam a suliban, és egy osztályba járunk, de rám ragadt és mindenki utálja, és naon csúnya is. Sajna tudja hol lakok és mindig be kell engednem és ha be kell engednem. Ha bejön mindig ruhákat akar tőlem.Egyszer nem akartam be engedni szal anya hangját utánoztam.egy az egyben a mamám hangja vagyok és azt mondtam a kaputelefonon keresztűl, (ahol naon szar a vétel) h az anyukám vok és erre szásszor el kezd csöngetni Uff nem akarok vele rosz lenni de hogyan rázzam le? De ha nem akarom be engedni akk mi van? Neki nincs is más bnője. Képzeljetek el egy naon csúnya lányt akinek mindig ijen naon szrúl ki van festve a szeme és semmit sem tanul.. én a suliban sok pasinak tetszek és sokan a bnőim is akarnak lenni éés ő mindig pasit akar dde senkinek sem kell.....uuff és eddig még azért nem tudtam lerázni mert egy osztályban vagyunk 10A ban ééss naon nehééézzzzz MIt tegyek? :S:S:S
2009. dec. 5. 18:56
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki az igazat h nem akarod h a spanod legyen! Akk nem fog zavarni és végre pasizhatsz is!
2010. máj. 11. 14:34
 22/22 anonim válasza:
Te tizedikesen ilyen primitív vagy? Egy dolog, hogy nem tudsz írni, de az agyi kvalitásaid egyébként sincsenek a toppon. Egyszerűen meg kell mondanod neki, hogy eleged van belőle, nem vagy szeretetszolgálat és kicsit nézzen magába.
2010. máj. 16. 13:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!