Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ez a problémás gyerek a bnőm....

Ez a problémás gyerek a bnőm. LÉCIVES olvassátok el amit írtam-------------?

Figyelt kérdés
Nyáron új vtam a suliban, és egy osztályba járunk, de rám ragadt és mindenki utálja, és naon csúnya is. Sajna tudja hol lakok és mindig be kell engednem és ha be kell engednem. Ha bejön mindig ruhákat akar tőlem.Egyszer nem akartam be engedni szal anya hangját utánoztam.egy az egyben a mamám hangja vagyok és azt mondtam a kaputelefonon keresztűl, (ahol naon szar a vétel) h az anyukám vok és erre szásszor el kezd csöngetni Uff nem akarok vele rosz lenni de hogyan rázzam le? De ha nem akarom be engedni akk mi van? Neki nincs is más bnője. Képzeljetek el egy naon csúnya lányt akinek mindig ijen naon szrúl ki van festve a szeme és semmit sem tanul.. én a suliban sok pasinak tetszek és sokan a bnőim is akarnak lenni éés ő mindig pasit akar dde senkinek sem kell.....uuff és eddig még azért nem tudtam lerázni mert egy osztályban vagyunk 10A ban ééss naon nehééézzzzz MIt tegyek? :S:S:S
2009. dec. 5. 18:56
1 2 3
 1/22 anonim válasza:

Már az elején le kellett volna ráznod. XD

Szépen, finoman magyarázd el neki, hogy nem akarsz vele barátkozni. Ha megharagszik rád, az neked előny.

Ha nem akarod hogy bűntudatod legyen, akkor ne hord le a sárga földig. (Csak finoman.)

És vigyázz, ha erőszakos típus, akkor készülj fel... XD

2009. dec. 5. 19:09
 2/22 anonim ***** válasza:
85%

Először is tanulj meg írni!

Aztán mondd meg neki, hogy nem akarsz vele barátkozni, nem adsz neki ruhákat, és nincsen kedved a hülyeségeihez, valamint nem a barátnőd, hagyjon békén.Ha zaklat egyszerűen nem kell beengedni,kihúzod a kaputelefont, kész, majd megunja, és hazamegy.

2009. dec. 5. 19:12
 3/22 anonim ***** válasza:
54%

Állj elé az iskolában,és mondj valami ehhez hasonlót:

"Szia!Megkell beszélnem veled valamit.Rövid leszek.Nem fogok többet ruhákat kölcsönadni!Nem akarok barátkozni veled tovább!Ez így nem mehet tovább,őszintén megmondom:soha nem is akartam veled barátkozni!Na szia!"

2009. dec. 5. 21:53
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

...Szia!Van ám egy másik lehetőség is.Mi volna ha a barát nődnek fogadnád.Komolyan?! Mi történne ha segítenél neki abban hogy saját (de megfelelő)ízlésvilága fejlődjön ki,meg tanítanád hogyan fesse a szemét,hogyan öltözködjön,és hogyan fogadtassa el másokkal önmagát? Mi lenne ha segítenél neki a tanulásban? Mi történne szerinted ha ezt tennéd!Földrengés?Szökőár? Neeeeeem,de a magadfajta önző kis csajoknak ez meg se fordul a fejében.Pasik(mindegy hogy a nevét is kisbetűvel írja, a lényeg hogy menő), csini rucik,(juuuj csak menő legyen amúgy mindegy hogy anyunak kell kifizetni,majd három műszakot vállal hogy legyen mit enni)Vagy korrekt módon viselkedsz és közlöd vele hogy nem akarsz vele barátkozni,és hagyjon békén,vagy maradsz ilyen mulya és sokáig fogsz saját magad alá piszkítani.

Reméllem segítettem.

2009. dec. 5. 23:25
 5/22 A kérdező kommentje:

Igen ez jó ötlet csak az a baj ,h csúnyán beszél a hátam mögött, és azt mondja ,h miattam nem szeretik őket a fiúk mert én egy ribanc vok és mivel velem barátkozik ezért őt is annak hiszik. Pedig nem így van , és ezt mindenki dudja .. Amikor befesti a szemét a szemfestékemmel akkor megkérdezi ,h jól áll e neki és azt mondom ,h suliba szerintem nem jó, erre meg le szar.

Tehát egy erőszakos csajról van szó ,és ha segíteni is próbálnék neki akkor se menne. pl. volt már nagyon sok csaj a házamban , és nem az volt az első dolguk ,h belenéztek a szekrényembe , és ruhákat vettek mi maguknak. Vagy pl. suliban mindig az arcomra csap ha vmi nem tetszik neki , mindenki elött , én persze nem fogok vissza csapni mert nem akarok verekedést.

2009. dec. 7. 11:39
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Leribancoz és pofon vág, elmond mindennek és te még a barátnődnek tartod?Én elküldeném a ...
2009. dec. 7. 12:49
 7/22 anonim ***** válasza:
62%
Nem ártana megtanulni magyarul helyesen írni!Az meg mit számít, hogy csúnya?Lehet másnak te vagy az!
2009. dec. 7. 15:38
 8/22 A kérdező kommentje:

Nem az számit , hogy csúnya hanem az , hogy mindig le ribancoz , és csapkodja az arcomat ....

Utánna meg bocsánatot kér, és azt mondja , hogy nagyon sértődős tipus vagyok

2009. dec. 7. 16:38
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Tényleg nem a külső számít de úgy gondolom bárhogy is gondolod mond meg neki őszintén a véleményed és hogy nem akarsz vele barátkozni. Mi az hogy megcsapkod hát tuti vissza csapnák és talán le is állna vele. Ne hagyd magad olyan nincs hogy valakit nem lehet lerázni. Ha valakivel nem akarok barátkozni, nem is fogok ez rajtad múlik. A szüleiddel meg ha jó a kapcsolatod meg lehet beszélni.
2009. dec. 7. 19:40
 10/22 anonim ***** válasza:
90%
Szegénynek elég súlyos lelki bajai vannak!
2009. dec. 7. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!