Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Ez a problémás gyerek a bnőm....

Ez a problémás gyerek a bnőm. LÉCIVES olvassátok el amit írtam-------------?

Figyelt kérdés
Nyáron új vtam a suliban, és egy osztályba járunk, de rám ragadt és mindenki utálja, és naon csúnya is. Sajna tudja hol lakok és mindig be kell engednem és ha be kell engednem. Ha bejön mindig ruhákat akar tőlem.Egyszer nem akartam be engedni szal anya hangját utánoztam.egy az egyben a mamám hangja vagyok és azt mondtam a kaputelefonon keresztűl, (ahol naon szar a vétel) h az anyukám vok és erre szásszor el kezd csöngetni Uff nem akarok vele rosz lenni de hogyan rázzam le? De ha nem akarom be engedni akk mi van? Neki nincs is más bnője. Képzeljetek el egy naon csúnya lányt akinek mindig ijen naon szrúl ki van festve a szeme és semmit sem tanul.. én a suliban sok pasinak tetszek és sokan a bnőim is akarnak lenni éés ő mindig pasit akar dde senkinek sem kell.....uuff és eddig még azért nem tudtam lerázni mert egy osztályban vagyunk 10A ban ééss naon nehééézzzzz MIt tegyek? :S:S:S
2009. dec. 5. 18:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
71%
Tanulj meg írni, aztán pedig zárd ki a fenéba a "barátnődet", keményen, de határozottan mondd meg neki, hogy köszi, de eleged van, keressen mást akivel szórakozhat. Akár mennyire is könyörög, ne fogadd vissza, legyen benned tartás. Sok sikert hozzá!
2009. dec. 8. 00:12
 12/22 A kérdező kommentje:

köszönöm a jó válaszokat :D

puszi

2009. dec. 8. 11:03
 13/22 anonim ***** válasza:
Mennyire csúnya? Mert megbüntetném szárazon és kiszaladna a világból. xD :D
2009. dec. 8. 16:17
 14/22 A kérdező kommentje:
Nagyon csúnya , de amúgy le szarom azt ,hogy csúnya engem csak az zavar ,hogy így viselkedik.
2009. dec. 9. 19:39
 15/22 anonim ***** válasza:

Te sem vagy komplett ohgy hagyod hogy alázzon.

Egyébként meg minek negeded be. Nem kell tudnia mikor vagy otthon.

2009. dec. 11. 22:07
 16/22 anonim ***** válasza:

Szia előttem sok jó tipp jött.Mint írtad kaputelefon van így gondolom lakásban laktok akkor nem kell beengedd csak kapcsold ki a telefont és mond meg a többi vendégnek ,hogy ha jön csörgessen meg.Egy idő után ha nem engeded be sokszor csak leesik neki.

Amennyiben sokáig csapkod beszélj az osztályfőnökkel és valószínűleg tovább adja az igazgatónak aki remélhetőleg eltanácsolja.

Kérlek ne rövidíts legközelebb mert nehéz megérteni ,hogy mit is akarsz mi már öregek vagyunk a szlenghez:-)

2009. dec. 13. 19:56
 17/22 anonim ***** válasza:

Először tényleg tanulj meg helyesen írni, mert elég nehéz kibogozni, hogy mit is akarsz mondani valójában.

Legyél korrekt, egyenes és kemény. Mondd meg neki, hogy nem akarsz vele barátkozni, és nincs arra szükséged, hogy beletúrjon a ruháid és sminkcuccaid közé. Nem az egész osztály előtt kell megalázni, hanem négyszemközt.

Ha ezek után őrjöng, meg akar ütni, akkor (bár ezért most le leszek pontozva) nyugodtan küldd el mindenki szeme láttára a bús p*csába, mert egy ilyen ember sosem volt, és nem is lesz igazi barát.

xoxo

2009. dec. 15. 16:00
 18/22 anonim ***** válasza:
téged vandának hívnak?
2010. jan. 3. 15:06
 19/22 anonim ***** válasza:
Addig üsd, míg békén nem hagy, albán bérgyilkos, stb...
2010. febr. 7. 01:01
 20/22 anonim ***** válasza:
VAGY ESETLEG MONDD MEG NEKI, HOGY RÜHELLED, MINT A SZART! F****ért kell mindent túlbonyolítani.
2010. febr. 7. 01:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!