Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » 10 éves fiam időnként elhallga...

10 éves fiam időnként elhallgatja a rossz infókat (pl. jegyeket), vagy ha lebukik, akkor meg mellébeszél. Szerintetek mennyi sumákolás fér bele ebbe a korba? S hogy szankcionálható az ilyesmi?

Figyelt kérdés

Már beszéltem a fejével. Kérleltem. Elmagyaráztam: hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát ....stb. Fenyegetőztem. Ordibáltam, kupán vágtam. Nagyszülőktől erősítést kértem ...stb.

Nincs több ötletem. Nektek van?

2009. okt. 19. 15:35
1 2 3 4
 31/33 anonim válasza:
ez ebben a korban attól függ milyen a kapcsolatotok ezek szerint köztetek nem alakult ki olyan bizalmas viszony és nem meri elmondani,vagy az lehet az oka ,hogy amikor megpróbált őszinte lenni te rosszul reagáltál(pl. megütötted,kiabáltál vele stb.) ezen a helyzeten csak úgy tudtok (igen azért többes szám mert ehhez mind2 fél kell) javítani ha leültök és átbeszélitek ,de mivel egy 10 éves gyerekről van szó ezért ez nem lesz olyan könnyű és lehet h időbe fog telni! én sok sikert kívánok nektek!
2009. nov. 15. 11:31
 32/33 anonim válasza:
szerintem rosszul csináltad,éreznie kell hogy bízhat benned.Még én is gyerek vagyok (14) de mivel tudom hogy anyukámnak mindent elmondhatok és bízhatok benne ezért megbeszélem vele,de ha fél tőled ne várd el hogy odamegy...
2010. ápr. 11. 15:12
 33/33 anonim ***** válasza:
Ugyan ilyen lennék én is, és leszek is ,az tuti , jól teszed ha kemény vagy de ne csak így légy vele kedves is!!
2016. márc. 29. 22:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!