3 éves kislányomnak van egy rossz szokása van. Hogyan lehetne erről leszoktatni?
lehet hogy tényleg csak egy rossz szokás, és nem áll mögötte semmi pszichés ok, de azért lehet hogy én is kikérném egy szakember véleményét
nekem van egy ismerősöm, ő is ezt csinálja, de ő már 32 éves, és világ életében ezt csinálta
szerintem nála (az ismerősömnél) ez egyfajta feszültséglevezetés, vagy nem tudom hogy mondjam, akkor csinálja, amikor ideges, olyasmi mint amikor vki rágja a körmét
lehet hogy a hajvágás jó ötlet, de ha mégis pszichés oka van, akkor nem oldja meg a valódi problémát, és újra kezdi ha megnő a haja, vagy áttér másra (pl körömrágás)
Mégis mire jellemző tünet, kedves utolsó?
Az én lányom ugyan csak kettő éves, de mióta tudja használni a kis ujjait és megnőtt kellőképpen a haja, azóta csavargatja. Elalvás előtt mindig, meg ha bizonytalan, pl új helyen vagyunk, vagy új emberek vannak körülöttünk. Tény, hogy nálunk nem kellett kiszabadítani az ujját. Én nem gondolom, hogy pszichológus kell a gyerekemnek. A tiednek sem.
Én 10 éves koromig csavargattam, sajátomat, anyukámét.
Nem vagyok elmebeteg, se pedofil.
Ne viccelődjünk már. Ez nem rossz szokás, csak vágyik az anyai szeretetre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!