Milyen rossz és hülye szokása van/volt 2 év körüli gyermekednek? Hogy lehet őket leszoktatni?
Az én kisfiam állandóan belelocsolja az ágyba a tejet, teát.Cumis üvegből iszik még, tud pohárból is inni, de nem akar.
Nálatok is vannak ilyen hasonló dühitő szokások?Mit csináltok olyankor?
Segítsetek légyszi
De ez nem csak az ő rossz szokása, hanem a tied is. Mit keres a tej az ágyban? Miért nem veszed ki, és igya meg a konyhában/nappaliban/bárhol?
Másik, hogy a 2 évesnek már meg lehet magyarázni, hogy ne locsoljon, mert ha locsol, akkor elveszed tőle, és akkor nincs több.
Az én 2 évesem is cumisüvegből issza a reggeli-esti kakaót, de nem locsol, mert én tartom neki, vagy ő fogja, de az ölemben van, és amint megissza, elveszem tőle. Az ágyban nálunk nincs kajálás/ivás, annak nem ott van a helye szerintem.
Hiába veszem el tőle, nem használ.Ma reggel megint locsolta elvettem tőle, gondoltam jó akkor mátol nincs cumis üveg csak kint a konyhában ihat csak pohárból.Na inkább nem ivott csak adjam neki visza az üveget.Azt nem hadja hogy fogjam neki, cumis üveggel alszik, egész nap a szájában van.
Utáltassam meg vele az üveget?
Utolsó a pelenkázás nálunk is kész katasztrófa, bár ő nem nyul bele csak szimplán nem hagyja hogy kicseréljük a pelust.
22 hónapos kisfiú
Kap új ruhát, annyira megtetszik neki, hogy egész nap abban járkál a lakásban. Legyen ez a hótaposó bakancsa vagy a téli sapkája.
Mostanában felöltöztetem, utána azonnal levetkőzik teljesen.
Ha mellémegy a kajája, azonnal törölgetni kezdi, mindent törölget, ami koszos szerinte.
A szokások rabja nagyon.
Elpakolja az apja elöl felejtett zokniját a szennyesbe.
az én fiam 23 hónapos
ha iszik a szájában tartja, mikor nem látjuk kiengedi az egész ruhája vizes lesz.....
a kistestvére cumisüvegét ellopja és kiönti belőle a tápszerét
állandóan a tv-t és a laptopot nyomkodja, kikapcsolja
gondol egyet és kirámolja a szekrényét, ma volt egy lyuk a zokniján és idegesítette keresni akart másikat
állandóan krémezne, mindig sikerül el lopni a popsi kenőcsöt pedig a polcon van... na ilyenkor az egész feje krémes, de még a szájába is jut
állandóan felébreszti az öcsikét
nem tudom hogy lehet leszoktatni, sehogy szerintem
Kedves utolsó, dettó!
Valameik nap oda rakta a szekrény elé az asztalát hogy elérje a dvd lejátszót!Hát azt hittem hülyét kapok.
Úgy látszik meg kell várni míg kinövik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!