Milyen rossz és hülye szokása van/volt 2 év körüli gyermekednek? Hogy lehet őket leszoktatni?
Az én kisfiam állandóan belelocsolja az ágyba a tejet, teát.Cumis üvegből iszik még, tud pohárból is inni, de nem akar.
Nálatok is vannak ilyen hasonló dühitő szokások?Mit csináltok olyankor?
Segítsetek légyszi
Persze valahol azért vagyok itthon hogy kiszolgáljam, meg is teszem ha jelzi hogy valamit kér, de ha egyszerűen nem jelez semmiért, hiába mondjuk neki.Ha ott van mellette az üveg akkor iszik naponta eleget, de ha nincs akkor nem, hiába kínálgatom.
Kedves utolsó köszönöm az ötletet.
20 hónapos kisfiúk. Bár ezek inkább aranyos dolgok, ha rosszalkodnak az spontán jön :)
A pakolással kezdek megbarátkozni, de mikor porszívózás előtt kiborítják az összes játékukat, az kicsit zavar.
Állandóan bezárják az ajtót, a szekrényből is úgy kell kivennem a ruhát, hogy ne lássák, mert szerintük minden ajtónak zárva kell lenni. A legjobb, mikor sétálunk és a bolt ajtaját is be akarják zárni :)
Séta közben mindent megfognak, de kitaláltam, hogy tegyék a kezüket a zsebükbe, így nem törölgetik le a falat.
Evés közben ha nem kér többet, kiköpi a szájából az ételt, és csak utána rázza a fejét hogy nem kér.
Mindent a mosógépbe pakolnak, vagy a szennyes tartóba. A szárítóról leszedik a csipeszeket, vagy épp azt a ruhát akarják felvenni, amit 2 perce terítettünk ki szárítani. :)
Az én fiam ugyan még csak 16 hónapos, de rossz szokása van bőven, persze csak akkor idegesít, amikor ezeket csinálja, 2 perc múlva már nincs harag:
-mindent mindenhonnan kipakol
-leszedi a laptop gombjait
-állandóan "számítógépezni" akar
-jön utánam a WC-re is, és miközben a klotyón ülök, vigyorogva kipakolja a fürdőszobaszekrényt
-"főz", de az én edényeimmel
-harap
-altatás és ivás közben mindig a szempillámat birizgálja
-tudja, hogy nem szabad, ezért teker egyet a sütőm kapcsolóján és már szalad is el...
És még sorolhatnám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!