Mit kezdtek a családotok fegyelmezetlen gyerek tagjaival ha nlatok vendégeskednek? Hol a határ? Többi lejjebb.
Szerintem neked nincs gyereked.
Ès azt gondolod, hogy a gyerek olyan mint egy kutya akit megkell fenyíteni, nevelni és a kutya tudja hogy kuss a neve...
Nem a gyerek nem ilyen.
Ha beteg kutyád van még a legtündéribb gyerektöl is félne, még az is rossz neki, ha idegen a közelébe megy. Lehetett volna annyi eszed, hogy a kutyát vagy elzárod, vagy egy olyan sarokba fekteted ahol lát, de nem zavarja senki sem. Ha tényleg beteg akkor elfekszik a fürdöben is szivesen.
Hozzád nem lakni mentek, hanem látogatóba, többet ne hívd öket és késsz, ha menni akarnak mond, hogy nem.
nekem van 2 lányom, és nem igazán jók, habár nevelés van és tudatos is, így abszolút tudnak viselkedni. De sokszor jönnek ide anyukák gyerekekkel (szinte minden héten 1x minimum ), és ha a gyerek rosszul viselkedik, vagy a fehér gyapju szönyegünkbe tapossa a csokis kekszet akkor sem vagyok mérges, fogok egy rongyot és rögtön kimosom belöle, és emlékeztetem magamat hogy legközelebb nem rakok ki csokis kekszet ha jönnek. ha meg a földön keni szét, vagy a bútoron, akkor nem esik le a gyürü a kezemröl ha azt a pár foltot le kell mosnom majd utánnuk. (gondolom a kutyáid is kennek össze dolgokat)
Szóval szerintem te nem vagy igazán toleráns, hozzád nem igazán mennék még gyereknélkül sem.
Te olyan választ vársz aki veled egyetért, és fikázza a sógornödet és mondja, hogy persze szuper ember vagy.
Szerintem rossz helyre tetted fel a kérdést, mert itt anyukák vannak, nem kutya gazdák. tedd fel másképp a kérdést a kutyásokhoz, mondjuk, úgy hogy a kislány nagykéssel ment neki a kutyádnak és ezért küldted el öket, ott majd melletted állnak.
Nekem is van négy gyerkőcöm, de ilyenekért mindenképp rájuk szólnék vendégségben, bár nálunk itthon is tilos pl. a macskát nyúzni vagy szándékosan rendetlenséget csinálni. Persze beszélhetünk dackorszakról, én már a negyedik gyerekkel csinálom ezt végig, de azért nem kell mindent rájuk hagyni mondván, ez a korral jár.
Én a vendég gyerekekre is rászólok, bár szerencsére ilyen szülőkkel még nem találkoztam, akik mosollyal intézik el ezeket a szitukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!