Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Problémás gyerekek » Veletek történt már meg...

Veletek történt már meg hasonló? Infó és kép alúl.

Figyelt kérdés

A hugom nálunk volt tegnap és a gyerekre hiába szólt sokszor, beállította a sarokba de ugyanúgy rosszalkodott és hisztizett. Végül ez lett az eredménye, és utána olyan lett a gyermek, mint akit kicseréltek. Persze sírt párr percig, de utána nem folytatta amit addig csinált.

Szóval a kép: [link]

Sajnos nekünk még nincsen babánk (bár nagyon szeretnénk) de másnál is csak ez állítja le a gyermeket?

2012. aug. 23. 11:10
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
Abból gondoltam egyébként hogy hasonlóak a helyesírási hibák :) Kérdező, azért ez egy kicsit erős volt nem gondolod???
2012. aug. 24. 21:52
 32/41 anonim ***** válasza:
47%
Aki így kezet tud emelni egy gyerekre, azt addig ütném, míg szuszog! A maga súlycsoportjával kezdjen ki, gyáva féreg az ilyen, nem anya, sem nem testvér! Felháborító és megvetendő! Ha pedig nincs senkiben annyi intelligencia a környéken, hogy normálisan megtanul kommunikálni a gyerekkel, akkor nem is értem, miért kell gyermeket vállalni és "nevelni". A verés nem megoldás. Kívánom, hogy nőjjön fel mielőbb az a csöppség és kamatostul adja vissza!
2012. aug. 24. 22:05
 33/41 anonim ***** válasza:
60%
Utolsó nagyokos. Neked van gyereked? Ha igen mennyi idős? Ha van és hasonló korcsoport te sosem csaptál a fenekére? Tudod míg nem volt gyerekem nekem is csodás elképzeléseim voltak a gyereknevelésről. Aztán rájöttem, hogy nem minden működik a könyvek szerint. Könnyű ítélkezni a másik felett, de nem vall sok észre.
2012. aug. 24. 22:16
 34/41 anonim ***** válasza:
Jah, 31-es, alúl, tanúld :)
2012. aug. 24. 22:39
 35/41 anonim válasza:
100%
Nem értem az embereket!!! Mindenki úgy neveli a sajátját ahogy tudja, és ahogy szeretné! Én is mindent megteszek a gyermekért, nem érzem magam rossz szülőnek, de igenis volt, hogy odacsaptam a fenekére! Aki ismer, bárki megmondja, hogy nem az a fajta vagyok aki mindenért egyből üti a gyereket, de mikor olyat csinál, és hiába szólsz neki! Pl. már kb. két házzal előrébb vana kismotorral mint te, és nincs már olyan messze az úttest, hiába szólsz neki nem akar megállni de már ezt a témát átbeszéltétek nem egyszer nem kétszer, hanem kb ezerszer, akkor, hogy nyomatékosítod azt amit mondtál??? Meg nem arról van szó, hogy nekem legyen igazam, hanem ha pl. elüti valami??? Vagy amikor szó szerint végighúzod a bolton, feltöröltük az egészet??? Akinek nem volt/ak ilyen vagy hasonló esete/i örüljön neki, hogy olyan tökéletes gyermeke van! Ahhoz pedig hogy az ő vékonyabb bőrén kisebb ütés nyoma is meglátszódhat, az nem a szülő hibája! Én nem szeretnék olyan gyermeket nevelni akinek minden a segge alá van téve nincsennek határai és majd 21 évesen legyilkol minket mert már nincs ránk szüksége! De azokból a gyermekekből akik 3 évesen már nekimennek a saját szüleiknek nem sok jót nézek ki!! Ja és a szülő csak nevet rajta.... Úgyhogy ha ezért bárki is elítél ítéljen! Állok elébe!!! De minden gyerek más, van amelyik megérti szép szóval is amit mondasz neki, de sajnos van amelyik nem! Azért nem kell lenézni a másikat mert neveli a gyermekét! Inkább azokat kéne aki 1. ok nélkül bántja 2. aki sz*rik rá, hogy hol van és mit csinál!
2012. aug. 25. 08:02
 36/41 anonim ***** válasza:
37%
Utolsó, szerinted miért üti meg példáddal élve egy 3 éves az anyját? Mert őt is megütik. Ennyi. Továbbmegyek, oviban és suliban szintén veréssel fogja a konfliktusokat rendezni. Nem egy ilyet láttam, mindig kiderült, hogy otthonról hozta a mintát.
2012. aug. 25. 11:21
 37/41 anonim válasza:
Kedves utolsó! Ezt a gyermeket biztos hogy nem verik, konkrétan ismerem és nagyon sokan rajtam kívül! Persze vannak olyan is, amit de mondasz, de az agyerek nem a szülőnek megy neki, hanem a kortársainak, mivel a szüleitől fél, de azért mert egyszer kétszer odacsap az ember nem azt jelenti, hogy agyon van verve a gyermek!
2012. aug. 25. 11:35
 38/41 anonim ***** válasza:

"Ezt a gyermeket biztos hogy nem verik, konkrétan ismerem és nagyon sokan rajtam kívül! "

Milyen gyereket? Általánosságban írtam...

Amúgy meg dehogynem üti meg a gyerek az anyját, aki meg szokta csapkodni, élő példa rá az egyik házbeli család. Sőt olyan trágár szavakat mond az anyjára, amiket az apjától hall.

De most már eléggé elkanyarodtunk, van különbség direkt verés és a fegyelmező kézrácsapás között, de ez a téma mindig vitába torkollik, úgyhogy be is fejezem. Nekem csak a kérdező stílusa volt meredek.

2012. aug. 25. 11:47
 39/41 anonim válasza:
Lehet, hogy te általánosságban írtad, én konkrét példa alapján! Persze elkanyarodtunk, én csak azt a tényállásomat írtam le, hogy fegyelmező célzattal, ha már tényleg nincs más, akkor... Persze én sem vagyok híve, meg gyűlölöm, megkínoznám azokat akik ártatlan gyermekeket bántanak... nagyon felháborít ez a téma! Csak sokan ezt is elítélik! És azért írtam le azt a konkrét példát, mert én nem szeretnék úgy járni.
2012. aug. 25. 12:04
 40/41 anonim ***** válasza:
Én inkább a saját kezeim törném el, minthogy egy gyereket megüssek!!!!
2012. aug. 26. 08:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!