Mitől lehet a láz? Hasonló történt veletek?
Reggel 38,4 és este 38,8 már 2 napja! Voltunk dokinál,nem talált semmit,elküldte mellkasröntgenre /szintén semmi/. Most vizeletet kell vennem tőle,remélem sikerül. Abból mit tudnak kideríteni? (még sosem csináltunk ilyet) Lehet valami vesegondja? Kicsit be van rekedve lányom,de más baja nincs.Nemrég hagytuk abba a Cedax baby szedését,de ezek szerint nem használt,vagy nem is az volt a baja?!
Adom neki a lázcsillapítót naponta 2-3x,így az 37 körül van neki.2 éves kislány. Valaki volt hasonló helyzetben?
Nálunk szokott lenni magas láz néha. 1x a háromnapos láz volt az ok, másszor 4 napon át 39 fok feletti volt a láza (semmi más baja nem volt) akkor valami vírusfertőzés.
Remélem nálatok sincs semmi komoly baj. Jó, hogy a dokid ilyen alapos bár nekem furcsa, hogy ilyen hamar elküldi mindenféle vizsgálatra, de inkább legyen alapos, mint hanyag.
Persze, én is nagyon megijedtem, 3-4 napig lázas volt, majd el is múlt.
Valami vírus lehetett, vizeletében sem volt semmi, orr fül gégész is nézte, kicsit piros volt a torka, de ennyi.
Minket bent is fogtak a kórházban, mert vasárnap lett lázas, és vidéken voltunk Maminál.
Lehet 3 napos láz, ez egy vírus, ha utána piros foltos bőrkiütése lesz, akkor az volt. Nálunk 11 hónaposan kapta el a kicsi.
Nincs semmi tünet, csak a láz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!