Volt már hogy megfenyítettél vagy meg is téptél a gyerekedet rendszeresen bánto ovitársat vagy iskolástársat? Ha igen mi vitt rá? Mi történt utána?
Hú, az nagyon durva, ha van ilyen:(
Egy ilyen minimum feljelentést von maga után!
Az első szerintem félre értette, nem a saját gyerekről van szó, hanem más gyerekéről.
Nem, és eszembe sem jutna. Aki ilyent tesz vállalja a következményeket, aki az én gyerekemet megtépné simán feljelenteném gondolkodás nélkül.
Első válaszoló, szerintem félre értetted. Nem saját gyerekről van szó, hanem máséról.
Én nem nyúlnék hozzá máséhoz, maximum rákiáltanék, ha okvetlenül be kell határozottabban avatkozni. Beszélnék a szüleivel és a pedagógusokkal, ha bántja az enyémet.
Tényleg föl is jelenthetnek.
Felnőtt fejjel nem állok neki megverni egy kisgyereket. Ha nagyon elviselhetetlen a helyzet, akkor inkább a szülőkkel, meg a pedagógusokkal beszélem meg a történteket. A kommunikáció híve vagyok. :) Ha nekiállnék verekedni, azzal éppen azt bizonyítanám be a világ felé, hogy semmivel nem vagyok jobb azoknál, akikre haragszom...
Egyébként volt olyan konkrét eset, amikor az óvodában, ahová a fiam járt, túl sok volt a verekedős gyerek. Először igyekeztem a nevelők segítségét kérni, de mivel ez nem hatott, végül óvodát váltottunk.
Nekem eszembe sem jutna más gyerekét "nevelni".
Ha a sulis gyerekem bajba kerül,akkor meg kell tudni magát védeni.Megbeszéltük,hogy nem árulkodik a tanítónőnek,hanem elintézik egymás között.Ha aznap fekete pontot kap,akkor is megéri.
Fölöslegesen nem idegesítem magam más gyereke miatt,főleg,hogy másnap megint a legjobb barátok.
Ha már állandó a probléma akkor csak a gyerekemre felügyelő felnőttel beszélgetnék el(óvónő,tanítónő)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!