Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mi történt McKynzee-vel?

Mi történt McKynzee-vel?

Figyelt kérdés

Róla van szó:

[link]

még itt találtam a gyakorikérdéseken a kislányról a videót, de sehogy nem találom azt a kérdést.

(Shaken baby syndrome 5 hetesen,emiatt szegény halmozottan sérült.)

Myspace-n is van oldala, gyakran megnéztem, mert érdekelt, hogy van, milyen az állapota a körülményeihez képest.

A napokban viszont sajnálattal olvastam, hogy a kislány májusban meghalt:-(

Nem tudok igazából angolul, és érdekelne, mi történt vele, ha valaki megérti, vagy youtube-on megírták-e, (nem nagyon tudom telefonnal megnézni a hozzászólásokat, de nem is értem a szöveget), segíthetne, mert tényleg érdekel.

9 éves volt:-(

#szindróma #shaken #mckynzee
2012. jún. 15. 01:21
 1/4 anonim ***** válasza:
A kislányt az apja megrázta, ebből alakult ki a betegsége az ún.ijedt baba szindróma. Az apja ellen indított eljárást lezárták, semmiféle büntetést nem kapott. Teljesen elborzadtam, hogy mik mennek a világban.
2012. jún. 15. 08:32
 2/4 A kérdező kommentje:

Igen, ezt t tudom.

Csak az érdekelne, mi okozta a halálát, 9 évvel az eset után.

Vagy csak eddig "bírta" szegény?:-S

Nem találtam erről semmi infot, vagy gondoltam lehet csak èn nem értettem...

2012. jún. 15. 09:57
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Megnéztem a myspace oldalát de nem tudom miért halt meg... majd keresgélek és megírom, ha találok valamit. 1. voltam
2012. jún. 15. 10:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2012. jún. 15. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!