Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Történt már ilyen baleset a...

Történt már ilyen baleset a gyermekeddel?

Figyelt kérdés
3 éves a fiam iszonyú mozgékony kinnt voltunk az udvaron,a kislányomat hintáztattam 8 hónapos apa meg hordta ki a cuccokat a kocsiba,a kapu sajnos nemjól lett kitámasztava fújt a szél és odacsapta a fiam kezét pont könyéknél...Pár percig sírt majd abbahagyta játszott tovább mint szokott,egy darabig nézegetük neki semmi baja nem volt,ere ma láttam rajta egy kis zöldes lilás foltot tényleg nem nagyot megfogtam a könyökét és mozgott neki valami....Szerintetek mi lehet az?Nem is fájlalja de elég érdekes mert a másik könyökében nem mozog semmi így!Remélem nem tört le neki semmi?Reggel viszem a dokihoz!De annyira bűntudatunk vagy hogy az hihetetlen!:(Hogy lehetünk ilyen bal**szok:(
2012. ápr. 10. 19:50
 1/8 A kérdező kommentje:
Vasárnap történt az eset!
2012. ápr. 10. 19:51
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A gyerekemmel hála Istennek nem történt még ilyen, de velem igen. Porcleválás lehet, ami nálam nem okoz semmi gondot, nem fáj, csak van benne egy mozgó alkatrész. Mindenképpen mutassátok meg orvosnak, de ha nem fájlalja azóta, tudja rendesen mozgatni és nem dagadt be nagyon, akkor biztosan nincs eltörve. A törésnél szinte azonnal nagyon bedagad és nagyon durván lila lesz a törött testrész. Semmi nagy baj nem történt, ne aggódjatok! Ő szerintem már régen el is felejtette.
2012. ápr. 10. 19:57
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm,nem fájlalja meg nem is foglalkozik vele!Csak ez a büdös bűntudat!!Hogy ott voltunk ketten is,és mégis megtörténik az ilyen!
2012. ápr. 10. 20:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg! Ne hibáztasd magadat! Hibáztasd a fránya szelet! :)) Bárkivel előfordulhat ez a baleset! Amúgy szerintem is porcleválás, páromnak is van a könyökében, neki sem okoz semmi problémát, remélhetőleg nálatok sem fog, de persze azért egy röntgen nem árt! :)
2012. ápr. 10. 20:10
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
És még hány ilyen lesz, amíg felnő! :-) Nem lehetsz minden másodpercben ugrásra készen 1m-es körzeten belül. Aminek meg kell történnie, az úgyis meg fog. Az a lényeg, hogy félted őt, szereted és ha baj van, akkor ott leszel neki. A többivel meg ne foglalkozz!
2012. ápr. 10. 20:10
 6/8 A kérdező kommentje:
Persze hogy itt leszek neki,csak itt felénk az ügyeleten elég bunkók!!Majd megy nagy papolás....hogy hogy megtörténhetett meg hasonlók!!!Meg miért csak most viszem,de ha azonnal beszaladtunk volna vele az is baj lett volna!Köszönöm a sok bíztatást!Majd írok hogy mi lett végül!
2012. ápr. 10. 20:28
 7/8 anonim ***** válasza:

Ne aggódj, ha nem fájlalta és nincs bedagadva, nem hiszem hogy olyan nagy gond lenne.

Az, hogy bunkók az ügyeleten...nem értem aki gyermekorvosnak megy, miért ilyen, inkább válasszon más pályát... De sz.rd le hogy mit papolnak, egy a lényeg, a gyereket jól ellássák és ne legyen gond. A többivel meg ne foglalkozz!

Írd meg mi lett!

2012. ápr. 11. 13:44
 8/8 A kérdező kommentje:
Sziasztok!Hát szerencsére semmi komoly!Kaptunk rá kis kencét,és a doki szerint is van ott valami de ez csak egy duzzanat a ütés következtében valószínű valami szövet lesz azt mondta pihentetnie kel ami ugye a mi esetünkben szinte lehetetlen:/Mert hát örökmozgó!S kenegetni 5 napig majd ha még érzem a csomót akkor vissza menni!
2012. ápr. 11. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!