Te szoktál játszani a gyermekeddel?
"Ismerek olyan anyát, aki nem játszik soha a gyermekeivel, mit szólsz ehhez?"
Azért az sem mindegy, hogy mekkora a gyerek. Plusz az sem, hogy miért nem játszik vele. Meg hogy milyen a gyerek. Mert pl. ha kevés pénzük van, az anyuka meg állandóan dolgozik és a gyerek sem igényli nagyon, akkor megértem. De ha az anyuka ráér, a gyerek meg állandóan rángatja, hogy játsszon vele, akkor már érdekes lenne a dolog....
Amúgy én szoktam velük játszani, a legkisebbel is (4 hónapos), bár csak azt, hogy beszélek hozzá, énekelek, játékokat mutatok neki stb. A nagyobbakkal (2 és 4 évesek) rajzolunk, építünk, gyurmázunk és még hasonlók. Úgyhogy én igen, játszom velük.
Akkor en meg vısszavaghatok azzal, hogy ha a kısgyerek kategorıaba ırsz, akkor mıert az a kerdes, hogy mıt gondolunk ezekrol az anyakrol?
Ha te jatszol a gyerekeddel, akkor gratula, ugyes vagy. De semmı kozod masokhoz.
Valoszınuleg unalmas lehet otthon a gyerekkel, ha ıdejarsz pletykalkodnı!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!