Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Történt veletek is ilyen 2-3...

Történt veletek is ilyen 2-3 év körüli gyermeketekkel? "Nagydolog" a bugyiba, kisgatyába?

Figyelt kérdés
Lassan 3 éves fiam már hónapok óta szépen kakál wcbe, de most második alkalommal bekakált a gatyóba, és csak utána szólt már, de akkor meg már sírva, látszott rajta hogy nagyon zavarja.De nem értem miért történt ez, mert eddig meg nem volt ilyen, már hónapok óta.Mi történhetett?Kérdeztem hogy miért, de hát persze nem tudja még úgy megfogalmazni, mondtam neki hogy legközelebb szóljon ha érzi hogy kakálnia kell, mondta hogy igen szól.Nagyon elkeseredtem ezen most, mi ez a visszaesés.Semmi olyan nem történt(kistesó, stb..)Tapasztalatok esetleg.Félek hogy
2012. ápr. 20. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális egy-egy baleset. Eljátsszák az időt és megfeledkeznek az ingerről. Öt-hat éves korig biztosan belefér egy-egy ilyen félresikerült kicsi vagy nagydolog. Szerintem csak belemerült valamibe és ezért felejtett el szólni.
2012. ápr. 20. 12:26
 2/3 A kérdező kommentje:
Jajj, a kérdés vége meg lemaradt, félek hogy rendszeres lesz.
2012. ápr. 20. 12:34
 3/3 anonim ***** válasza:
Teljesen normális a dolog, a lényeg, hogy ne csinálj belőle semmilyen ügyet, ne érezzen bűntudatot, ne érezze, hogy te aggódsz ezen, ne legyen feszült miatta, nehogy a következő alkalommal előre aggódjon. Egy pár "visszaesés" teljesen normális. Lehet nagyon eljátszott valamivel, vagy túl sok tejet ivott ami miatt nem tudta gyorsan lereagálni az ingert. Nyugi :)
2012. ápr. 20. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!