Veletek történt már meg hasonló? Infó és kép alúl.
A hugom nálunk volt tegnap és a gyerekre hiába szólt sokszor, beállította a sarokba de ugyanúgy rosszalkodott és hisztizett. Végül ez lett az eredménye, és utána olyan lett a gyermek, mint akit kicseréltek. Persze sírt párr percig, de utána nem folytatta amit addig csinált.
Szóval a kép: [link]
Sajnos nekünk még nincsen babánk (bár nagyon szeretnénk) de másnál is csak ez állítja le a gyermeket?
Hidd már el hogy nem agyonverni kell ahhoz hogy meglátszon. Én már sajnos jártam úgy hogy a 2,5 évesem üvöltve rugdosott mikor rá akartam húzni a harisnyát. Mindezt fél 8-kor, mikor nekem 8-ra a munkában kell lennem, és akkor már fél órája győzködtem szépen hogy vegyük fel, és kb 20 harisnyát néztünk át hogy melyiket kegyeskedik felvenni. Na akkor mikor teljes erőből hasbarúgott, elszállt az agyam és én is ráhúztam a fenekére. Nem volt nagy ütés, de meglátszott a nyoma. Kb 2 percig. Szóval nem kellene ennyire sarkosan fogalmaznod. 1000% hogy lesz még helyzet mikor rájössz, hogy pont úgy viselkedtél, amire azt mondtad hogy te tuti nem fogsz olyat tenni. A gyereknevelés nem habostorta, és nagyon az elején vagy még. Én sem ütöm verem a gyerekeimet. Eddig kb 5 alkalom volt 5, illetve 2,5 év alatt mikor rájuk tettem a kezem. Lehet hogy ez az én gyengeségem bizonyítéka, de aki azt mondja hogy nevelés kérdése hogy hisztizik-e egy 2-3-4-5- éves gyerek, annak vagy nincs gyereke, vagy már elfelejtette milyen volt. És aki azt mondja hogy neki sosem szakadt el a cérna az hazudik. Szerintem az sem szebb dolog ha bezárják a gyereket a szobájába, hogy lenyugodjon, illetve a mi esetünkben pl. Nem is volt megoldható, mivel nem volt fél óránk hogy hagyjam dühöngeni. Sőt azt sem tartom jobbnak aki a zuhany alá rakja a gyerekét.
Sajnos vannak helyzetek, mikor az e,mber bizonyos szinten elveszti az önkontrollt. Ez mindenkivel előfordul aki gyereket nevel, hacsak a gyerek nincs megfélemlítve eleve, és nem olyan típus, hogy beteszem a sarokba és ottmarad.
Az enyémek nem ilyenek. Ők tudják hogy biztonságos és szerető környezet veszik körül őket, és mernek lázadni, mert tudják hogy akkor is megbocsátunk, és nem verjük agyon. Még akkor sem ha évente 1x a seggére húzok valamelyiknek.
Ha ezért rossz anyának tart valaki, az sepregessen előbb asaját házatáján.
ma 19:08
A szívemből szóltál!!! :D
10,5 éves a nagylányom
soha nem ütöttem meg ennyire
jó kapott párszor a fenekére de soha nem ütöttem akkorát h látszódjon bővel elég volt h érezte h elég
a fiam 7,5 éves szintén nem volt olyan eset amikor ennyire meg kellet volna h üssem
brutális az a kéznyom :-(((
nagyon sajnálom a picit h ekkorát kapott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!