Veletek történt már meg hasonló? Infó és kép alúl.
A hugom nálunk volt tegnap és a gyerekre hiába szólt sokszor, beállította a sarokba de ugyanúgy rosszalkodott és hisztizett. Végül ez lett az eredménye, és utána olyan lett a gyermek, mint akit kicseréltek. Persze sírt párr percig, de utána nem folytatta amit addig csinált.
Szóval a kép: [link]
Sajnos nekünk még nincsen babánk (bár nagyon szeretnénk) de másnál is csak ez állítja le a gyermeket?
Igazán nem értem...... a kezdő kérdésedből úgy gondoltam, mélységesen felháborít és elítéled a hugod, amiért ekkorát csapott a gyerekére. Annyira, hogy suttyomban le is fotózod és felteszed is, hogy más is szörnyülködjön.
ami meg is történt, sokan szörnyülködnek, erre most meg minden hozzászólásodban véded őt!
Akkor tulajdonképpen mi volt a célod ezzel a képpel és ezzel a kérdéssel?
Vagy tán nem is a hugod, hanem te mértél rá a gyerekedre, és most akarod feloldozni magad a kérdés és megnyugtató válaszok által?
Hogy ne csak offoljak: igen, én is azt hittem, bölcs egy gyerekes egy éves baba anyukájaként, hogy én aztán soha de soha de soha. Aztán az egy éves nyugis mintagyerekből lett egy két és fél-három éves hisztigombóc, aki irtózatos cirkuszokat tudott levágni minden apróság miatt, és bizony előfordult (két év alatt kábé 3-szor), hogy már az én agyam is elöntötte a tehetetlen düh, és kapott egy suhintást a fenekére. Magam is meglepődtem, mikor láttam, hogy megmaradt a nyoma, mert szerintem egyáltalán nem volt nagy, utána kipróbálgattam magamon is az erősséget, érzékeny, puha bőrfelületen, de semmi.... egyébként ő sem vette észre sem, ennek ellenére minden ujjnyom meglátszott a bőrén. Most 6 éves, évek óta nem kapott egyetlen suhintást sem, mert közben kijött a dackorszakból, és kiegyensúlyozott, kedves, vidám gyerek lett ismét.
"Tanúld meg, hogy kérdésre kérdéssel NEM válaszolsz! Világos te parasztgyökér? Ha akarnék persze itt válaszolhatnék neked de egy ilyen unintelligens szánalomra méltó senkiházinak NEM fogok! Köszönöm a megértésed!"
"Kedves" üzengető! Üzeneted a saját szegénységi bizonyítványod...gondoltam megosztom másokkal is miféle ember vagy te, bár ez már a kérdésed alapján kiderült :)
(Amúgy ne fáradj, letiltottalak, úgyhogy nem tudsz több ocsmányságot írni nekem , hihi.)
Igen a kérdező írta nekem miután megkérdeztem tőle miiért fotózta le...és azért másoltam be, hogy lássátok milyen a stílusa szegénynek.
Azon meg nem kell csodálkozni ha ilyen jellegű kérdésbe belekötnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!